Site doorzoeken

Hoogstraat 30
5271 SW Sint Michielsgestel
tel. 073 - 5514015
info@dierenartsgestel.nl

Pagina delen

Ervaringen tijdens het spreekuur

image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog

 

 

 

Beste Dierenkliniek St. Michielsgestel, 

 

Wij komen nu ongeveer 5 jaar met onze honden bij dierenkliniek Gestel en zijn erg tevreden over de manier waarop we daar behandeld worden. De dierenartsen gaan op een deskundige en prettige manier om met onze 7 honden en we vinden het fijn dat de kliniek vrijwel altijd te bereiken is voor eventuele vragen. Verder vinden we de 'ouderwetse' manier van aanpak erg prettig en de prijs/kwaliteit verhouding is goed. 

 

Met vriendelijke groet, 

 

Debby van de Wetering

 


Goedemiddag,

 

Paar weken geleden voor de eerste keer bij jullie geweest voor een enting. Mijn bevindingen waren toen al goed. Afgelopen weekend met spoed moeten bellen. Eerst een waarnemend arts gehad( ook dit was goed bevallen ) Daarna afgelopen maandag weer met spoed naar jullie gekomen omdat mijn hond lusteloos was en niet meer wilde eten. Ze ging braken en had waterdunne bloederige diarree.Ik heb haar toen bij jullie moeten laten wat mij op dat moment zwaar viel. Ze moest bij jullie aan een infuus met vocht omdat ze was uitgedroogd. Jullie waren allemaal super lief voor haar. Dat deed mij echt goed. Afgesproken was dat de heer akkerman ‘savonds voor het slapen nog zou bellen. Dit is keurig zoals afgesproken gedaan! Hierdoor kon ik met een gerust hart gaan slapen. Dinsdag ochtend mocht ik haar weer ophalen. Ze was weer vrolijk en wilde zelfs weer eten! Nog snel een knuffel gehad van de assistente. Jane is een echte knuffel dus dat sloeg ze niet af! Er werd mij gezegd dat ik altijd mocht bellen als ik het niet vertrouwde! Dit heb ik als erg prettig ervaren! Het was even erop of eronder maar gelukkig heeft mijn prinses het gehaald dankzij jullie! Nu met veel rust en zorg moet het goed komen. Ik wil jullie dan ook hartelijk bedanken voor de super goede zorgen.

En ik kom zeker bij jullie terug!

 

Groetjes Manon Dirks en Jane ( de zwarte labrador ) Thea's Bikeshop, Schijndel 

Hoi,

Ben super tevreden hoe er met mijn kat Elmo werd omgegaan.
Elmo is niet de makkelijkste en laat zich niet gewillig onderzoeken. Er werd de tijd voor genomen en alles geprobeerd om haar op haar gemak te stellen! 
Elmo zit weer lekkerder in haar vel en ik hoop dat dat nu zo blijft!
Bedankt en hopelijk hoef ik niet snel weer jullie kant op te komen.
Groetjes, Anja Auwens
 


 

Mijn kat en hond kregen de jaarlijkse inenting... wat ik prettig vind is dat de praktijk op afspraak werkt, zo kan je rustig wachten in de wachtkamer, fijn dat ze de dieren checken maar niet meteen allerlei ongevraagde (dure) producten aanbieden en de dieren worden vakkundig bekeken!

Fijne praktijk!


 

Ik ben met Terry ( een Boomertje) naar de dierenarts geweest voor haar jaarlijkse prik .
Omdat Terry niet erg handelbaar is voor het onderzoek en daarom een muilkorfje om moet is het deze keer beter gegaan .
Bij binnenkomst stelde de dierenarts Terry eerst met alletijd op haar gemak met een praatje en wat aaien zodat ze toch enigszins ontspannen was voor het onderzoek . Het was allemaal in orde zodat we na het betalen van de rekening weer huiswaarts konden. 
Wij komen al jaren bij deze dierenartsenpraktijk en we geven daarom iedere keer na een bezoek de dierenarts en zijn assistente een pluim voor het keurige en vrolijke behandelen van ons huisdier .
Jm van Oorschot .
 


Geachte,
Wij zijn super tevreden.
We worden altijd goed geholpen en te woord gestaan en zelfs na sluitingstijd is het geen probleem om met bumper langs te komen toen hij heel veel uitslag had op zijn kop.
Ga zo door.

Mvg Christian Grootjans


Goedemorgen,

wij zijn ontzettend tevreden. Jill is goed behandeld en de behandeling heeft goed aangeslagen. de dierenarts vinden wij ontzettend vriendelijk en komt erg kundig over. Bereikbaarheid is goed.

Met vriendelijke groet,

Hetty van der Schoot.


Eind vorige week merkte we dat er iets vreemds aan onze 8 jarige boxer Tyson was, hij was "anders"... heel aanhankelijk, onrustig, kortom niet zoals hij is. Op zaterdag 3 oktober dachten we dat hij pijn in zijn mond had doordat hij begon te smakken, bij Douwe Akkermans en is hij nagekeken. 2 kapotte kiezen, pijnstillers gehad, afspraak voor maandag om ze te verwijderen.

Daarna veranderde alles opeens, Tyson kreeg een toeval en we dachten dat hij het niet zou redden zo eng was het!

Natuurlijk de spoedlijn gebeld (echt goed geregeld) maar het was afwachten omdat hij toch weer bijkwam en al nagekeken was door Douwe.

Die dag kreeg hij er nog 4, hele korte maar hevig was het wel.. goed telefonisch contact gehad, uitleg gekregen over wat te doen en maandag direct gebeld.

Het was duidelijk: Tyson heeft een epileptische aanval gehad, het smakken hoort daarbij.

Om 8.45 naar Douwe Akkerman gebracht voor de behandeling van zijn gebit en overleg over medicatie.

Daar kreeg hij weer een toeval, de behandeling van zijn kiezen was goed gegaan maar doordat hij in een korte tijd zoveel toevallen had gehad hoorden we tot onze grote schrik dat het de eerste dagen kritiek zou zijn voor onze grote vriend....

We zijn heel goed opgevangen, door Douwe zelf en zijn assistente's we mochten bij hem blijven en alles werd uit de kast gehaald om te helpen, na een paar spannende uren mocht onze kanjer mee naar huis, met medicatie en de belofte dat we meteen mochten bellen en direct terecht kunnen mocht het nodig zijn.

Gelukkig was dat niet nodig! Hij doet het goed op de medicatie en heeft geen toevallen meer gehad.

Heel het team van Dierenartsenpraktijk St.Michielsgestel:

Super bedankt voor de behandeling uiteraard, maar ook voor de opvang, betrokkenheid en persoonlijke aandacht.

Groetjes fam. vd Heuvel en een poot van Tyson uit Sint-Michielsgestel


 

Beste heer/mevrouw,

Ik was eigenlijk heel tevreden. Rustige benadering van het dier. Kennis van zaken, bekende problematieken werden snel herkent. Onderzoek (reguliere check-up) ging wat snel. Daarmee zouden zaken over het hoofd gezien kunnen worden.
Adviezen naar mij waren goed en niet overdreven commercieel ingestoken (had niet het gevoel dat me iets werd aangesmeerd), daarmee respect voor dier en eigenaar.
Ik kom gerust een keer terug indien nodig.

Vriendelijke groet,
Ivo.


 

Hallo allemaal.
Wij zijn super tevreden over de behandeling van ons Sjorske.
Hij rent weer vrolijk rond door het huis. En hij gaat zelfs al een tijdje buiten spelen. Hij blijft nog wel bang. Maar dat zal wel blijven.
Sjorske gebruikt heel het huis als zijn domein en slaapplaats. Overal staan mandjes of tentjes waar hij kan slapen. En overal ligt speelgoed.
Dank je wel, dat jullie er altijd zijn voor Sjorske als het nodig is.

Groetjes toosje de koning, GemondeSuper tevreden! 100 punten keurige overzichtelijke site, keurig telefonisch advies en begleiding, duidelijke prijsafspraken ,tevens duidelijke uitleg over behandeling.het betrof in ons geval de operatie van een beschadigd oog van de hond. Dat naar 100 procent tevredenheid is uitgevoerd. Kortom baas blij hond blij.

Dhr. Vuik, Hendrik-Ido-Ambacht.


 

Dat wij reeds met onze derde hond regelmatig uw praktijk bezoeken is een bewijs, dat wij in alle opzichten dik tevreden zijn.
Onze eerste hond (was al een volwassen hond) moesten we wel naar binnen sleuren, maar de 2de en nu de 3de allebei vanaf puppy, gaan met plezier naar de dierenarts.
Dit is voor ons een bewijs dat we in alle opzichten dik tevreden zijn. En hopen dat we met plezier kunnen blijven komen,

Groetjes, Frans en Rieky van Grinsven.
 


 

Sita heeft problemen met haar ontlasting. Als sinds begin 2015. De stoelgang doet haar pijn, dat merk je duidelijk. Ze gaat wel 6 of 7 keer zitten, maar er komt niks. Als ze dan tóch poept, bromt en piept ze klagelijk. En er komt maar een klein beetje ontlasting. Een drolletje van niks voor een grote herder. De hond ziet er opgeblazen uit, haar buik is opgezet. Ze geeft af en toe over. Soms laat ze haar eten staan. Dat is vreemd want Sita is een goede eter. Normaal is haar bak in een tel leeg. Nu staat ’s avonds het eten er nog in. Sita is niet vrolijk. Ze speelt ook niet, zoals we gewend zijn. En ze likt en bijt opvallend veel aan haar anus.

Met deze klachten zijn we in maart naar de D.A.P. gekomen. Douwe stelde vast dat Sita perianale fistels heeft. Hij vertelde dat dit zeker bij herders vaker voorkomt en het is een hardnekkige kwaal, helaas. Het is een probleem veroorzaakt door het immuunsysteem.

Sita kreeg Prednison om de ontsteking aan haar aars aan te pakken.

Toen het na een maand / zes weken wat beter ging heeft Douwe de schade aan het weefsel rondom haar anus (door het bijten) operatief hersteld.

We zijn doorgegaan met Prednison en Sita kreeg er Sporimune bij (een ciclosporine)

Door een opmerking van Douwe ben ik gaan nadenken over de manier waarop ik de hond voed. Een hond is een carnivoor, het darmsysteem is bedoeld om rauw vlees verteren. Ik ben vanaf de maand juli haar eten gaan aanpassen. Géén droge brokken meer, geen kant-en-klaar diner, geen vlees uit blik.

We zijn overgestapt op rauw vlees. Rauw vlees, dat klinkt ingewikkeld en eigenlijk een beetje vies. Maar dat valt reuze mee. Er zijn verschillende producenten / merken vindbaar. Het vlees wordt in bakjes of als een soort leverworst verkocht uit de diepvries. Op tijd ontdooien, daar moet je even aan wennen. Ik meng het vlees met een beetje gekookte rijst en geblancheerde verse groenten (10% van de voeding). Komt het voer meteen mooi op temperatuur. Sita is er dol op! Door haar maal (ochtend en avond) meng ik een eetlepel psylliumvezels (ziet er uit als fijn paneermeel en is bij diverse drogisten te koop) voor een soepele ontlasting. En een scheutje olie (gewone olijfolie uit de keuken of zalmolie, speciaal voor honden), Ze poept gewoon weer dapper in één keer. Zonder kreunen. De ontlasting is soepel (géén diarree !) en komt er in een goede hoeveelheid weer uit. Ik zorg voor extra water door de dag heen en let er op dat de hond genoeg drinkt. Sita heeft gelukkig geen pijn meer.

We zijn gestopt met de prednison, de dosis Sporimune bouwen we af.

Het gaat met Sita véél beter. Sint-Michielsgestel


 

Hoi hoi wij zijn super tevreden over  de praktijk wij hebben veel hondjes dus zijn er regelmatig laatst had onze wico ( Franse Bulldog ) een allergische reactie op de 9 weken enting ze was helemaal opgezwollen was zo ernstig.
We zijn toen snel terug gekomen. Door hun goede zorgen was ze er gelukkig binnen een paar uur boven op.

mvg fam van den brand , kijk tussen de foto's hoe Wiko's allergische reactie er uit zag  


 

De betrokkenheid van de dierenarts stellen wij erg op prijs. Over de omgang met Janneke zelf niets dan lof. De arts is heel deskundig (denken wij). Fijn dat de parkeergelegenheid zo mooi naast de praktijk ligt.


 

Dag Douwe en Marjolijn,

Graag geef ik een reactie op jullie vraag over mijn bevindingen.
Er wordt met respect met Ozzy omgegaan rekening houdend met de angst van de hond. Ook wordt er duidelijk uitgelegd wat er wordt gedaan, waarvoor en wat het mogelijke effect van de behandeling kan zijn. Er worden niet meteen maar allerlei behandelingen voor geschreven maar gekeken naar wat er nodig is en daarbij uitgelegd dat, als dat niet werkt,er ook nog andere optie's zijn.
de bereikbaarheid van de praktijk is prima. Zeker nu er volop parkeer gelegenheid is op het terrein van de Formido. Ook bij bellen voor het maken van een afspraak is de praktijk goed bereikbaar en je kunt altijd snel terecht.
De website is duidelijk en overzichtelijk.
Al met al ben ik zeer tevreden over de dieren kliniek.

Met vriendelijke groet een zeer tevreden klant en haar 2 Australian Shepperds.
 Wij zijn zeer tevreden. Jullie zijn super zowel met de dieren en met de baasjes.  Ook goede prijs kwaliteit. Eigenlijk alleen maar positieve ervaringen. Topteam bedankt voor de goede zorgen.
 

Hartstikke tevreden met jullie! Fijn dat jullie ruime openingstijden hebben. Wij vinden jullie deskundig en de manier waarop met onze hond en ons wordt omgegaan TOP!
Groetjes van de familie Baijens en Boy uit
Schijndel


 

Beste lezers,

Het was een bijzonder prettige ervaring die ik recentelijk had met de praktijk. Onze poes moest gecheckt worden en kreeg een vaccinatie. Ik had verwachtingen van een wegrennende en blazende poes, maar ze was bijzonder rustig. En niet doordat ze met geweld werd vastgehouden. Ze werd heel rustig op de behandeltafel gezet, ze had amper neigingen om weg te lopen. Ze werd tussendoor lekker gekriebeld door de assistente en het onderzoek was binnen een paar minuten gedaan. Ik was echt bijzonder verrast, het was voor mij dus een hele prettige ervaring! Door de rust en duidelijke handelwijze van de dierenarts en de liefdevolle ondersteuning van de assistente een ervaring die boven mijn verwachting was. Heel fijn dus!

Hartelijke groeten,
Margreet te Giffel
Koepelweg 3
Vught


Over alle aspecten: top. We komen al jaren in gestel, nu met de hond maar
vroeger ook met cavia's. Altijd aandacht en een deskundig oprecht advies en
behandeling.
Ja, een behandeling is prijzig maar je hebt een huisdier nu eenmaal niet
voor "niets"
Met de vriendelijke groeten,
Jan Groeneveld uit Den Dungen

Ps. Ook namens onze trouwe viervoeter Oscar.


 

Goedemorgen,
Wij hebben zeer goede ervaringen met de dierenkliniek. Ook zijn we zeer tevreden over de dierenarts en de verdere 
medewerkers. De deskundigheid van de dierenarts is erg goed. En ook de omgang met onze hond.
De kliniek is goed bereikbaar en ook genoeg parkeer ruimte door het bedrijf wat er naast staat.
Over de prijs/kwaliteit verhouding zijn we tevreden. 
Al met al, zouden we geen andere dierenarts willen hebben en onze hond is ook heel rustig bij hem.
Met vriendelijk groet,
Bas, Emmy en Lotte Bertens. Den Bosch


 

hallo,
hierbij mijn reactie op jullie vraag. 
Ik vind er altijd een prettige, vriendelijke sfeer hangen bij jullie in de praktijk. De behandeling(en) die nodig zijn worden, in ons geval, aangepast aan de honden. Maw de ene  hond is wat angstig en durft niet goed op de tafel voor de onderzoeken. Geen probleem dan gaan jullie de onderzoeken toch gewoon op de grond doen. Hond een stuk minder angstig. Dit geeft mij ook een goed gevoel, jullie zijn er niet alleen voor de handelingen maar voor de dieren en dat stralen jullie ook uit.Voor wat betreft de service, deze is prima, je kunt bijna altijd direct terecht als je belt en als het nodig is komen jullie ook bij de mensen thuis. de bereikbaarheid is voor mij geen probleem, ik woon letterlijk op de hoek bij de praktijk maar indien nodig is er genoeg parkeerruimte. Zo nodig bij de Formido. De deskundigheid van de dierenartsen is prima, ze weten waar ze het over hebben en geven voldoende advies en gaan anders op onderzoek uit hoe verder.
Voor mijn honden en voor mij een prima dierenpraktijk.
ook namens de honden groetjes 
Corrie de Haas, Ozzy en Mayra. Sint-Michielsgestel
 

 


 

 

Geachte heer Akkerman,
Natuurlijk wil ik een review over u en de kliniek schrijven, het heeft wat langer geduurd, maar hier is de review dan:
Onlangs ben ik bij Douwe Akkermans geweest omdat mijn hond Sura twee teken had. Ik was redelijk overstuur en ik kon dezelfde dag nog terecht. Douwe had de teken er binnen no-time uit en had ook een kauwtablet meegegeven zodat de teken overlijden zodra ze haar steken. Een aantal dagen later viel het me op dat Sura veel last had van staartjagen, het leek echt alsof ze ergens last van had. Uit onzekerheid heb ik even overleg gepleegd met Douwe en wederom kon ik dezelfde dag nog terecht. Het bleek dat zij last had van verstopte anusklieren. Ook dit is deskundig verholpen door Douwe Akkermans. 
Ik kan alleen maar lovend zijn over de omgang van Douwe Akkermans met mijn hond Sura. Het lijkt alsof ze het leuk vindt om naar de dierenarts te gaan en heeft totaal geen moeite met het feit dat Douwe aan haar lijf zit. Douwe stelt mijn hond op haar gemak waardoor de behandelingen mijns inzien soepel verlopen. Ik kan hieruit opmaken dat Douwe een hart voor dieren heeft en dat is wat ik zoek in een dierenarts. Ik ben dan ook zeer te spreken over de service van de dierenkliniek. 
Ook over de bereikbaarheid heb ik niets te klagen. Het is fijn dat er ruimte is voor overleg met Douwe Akkermans of een van zijn assistenten en dat vanuit daar bekeken kan worden of langskomen noodzakelijk is. Langskomen kan ook altijd op korte termijn. 
De prijs/kwaliteit verhouding vind ik lastig te beoordelen omdat ik nooit eerder bij een andere dierenarts ben geweest. Ik wil hier wel bij opmerken dat ik de prijs niet zo heel belangrijk vind op het moment dat mijn hond zich op haar gemak voelt bij de dierenarts. Wij zitten goed bij Douwe Akkermans en ik voel me dan ook niet genoodzaakt om me alsnog te verdiepen in prijzen van andere dierenartsen. 

Met vriendelijke groet,
 
Anne Pennings. Schijndel


L.s.

Wij zijn zeer tevreden over de deskundigheid van de dierenartsen,en de
service en ontvangst op de praktijk .
Ook de behandelingen van onze katten gaan zoals het hoort.
Ik heb ook al diverse mensen verwezen naar deze praktijk in de hoop dat zij
ook daar met hun hond of kat naar toe zullen gaan. (o.a. Dolly Hermes uit
Den Bosch).Zij is ook geweest voor de castratie van haar kater.

Vriendelijke groeten
 Marja Palubski. Sint-Michielsgestel


 

Beste Douwe en medewerksters, wij zijn over de behandeling op de dierenkliniek heel tevreden .Doushi (zie foto) is na de laatste inenting een dagje ziek geweest; vorig jaar was ze langer van streek.Intussen (ze is nu een jaar bij ons) leert ze nog steeds bij, en is ze minder bang. We hebben een hoogzit in de kamer geplaatst. Nu kan ze mooi over het Bossche Broek kijken. Vandaaraf kan ze nu ook hoog in de boekenkast zitten. Ze vindt het heerlijk. Wij zijn heel blij met zo'n goede dierenpraktijk in de buurt.Groeten van ons drietjes:Dini, Marian en Doushi.


 

Begin april ´15 verbleven onze honden Frodo en Youp (zie foto's)  in Pension De Doolhof in Gemonde, toen wij gebeld werden dat het slecht met Frodo ging. Wij haalden haar op en gingen op aanbeveling van Anton van De Doolhof langs dr. Douwe van Dierenkliniek St.Michielsgestel. Die bekeek haar en gaf haar o.a. een spierversterkende injectie met de hoop dat ze het daarop nog een tijdje zou volhouden. Wij zagen echter met lede ogen aan dat Frodo met grote sprongen achteruitging en konden niet anders dan het verdrietige besluit nemen om haar te verlossen uit haar lijden. 11 jaar was ze ons trouwe maatje geweest.  Wij vonden de behandeling en de omgang met Frodo (maar ook met ons) heel persoonlijk en deskundig. En de kaart waarin jullie medeleven werd betuigd, trof ons zeer! Enkele weken later sprong onze Youp voor een fiets en kwam met de achterpoot tussen de spaken. Wij weer naar de dierenkliniek in Gestel waar op een röntgenfoto de sesambeentjes (wist niet eens dat ie ze had, nóóit van gehoord!) gekneusd bleken. Na een kuurtje en medicatie kon Youp na een paar dagen alle 4 z´n poten weer gebruiken! Omdat wij in Frankrijk wonen, zullen we de kliniek niet vaak bezoeken. Maar mochten we toch een dierenarts nodig hebben tijdens één van onze verblijven in Den Bosch, dan komen we zéker naar St. Michielsgestel!! Hartelijke groet uit het zonnige zuiden. Pieter & Puck Banens en een pootje van Youp.

 


hoi hoi, wij zijn zeer tevreden hoe de katten van ons benaderd en behandelt zijn. het resultaat is goed. beiden weer terug in hun oude gedrag.  Zeer blij dat de pillen die Bink nu krijgt ze helpen goed. zo gelukkig mee. Hij plast niet meer door de hele woonkamer en weer netjes op de bak. De deskundigheid van de dierenarts is hartstikke goed. fijne benadering en de service is goed. Ondanks alles hoop ik jullie niet snel weer te zien hahahaha, groetjes Martijn en Jane van Etten, Den Dungen.


                                                                                                                                                                                        

Hallo, Ik ben zeer tevreden over de service en dienstverlening van dierenarts Douwe Akkerman.Ondanks dat ik op zaterdag na sluitingstijd belde, mocht ik toch nog langskomen met onze hond Charlie, die plotseling onverklaarbare pijn aan zijn heup had en nauwelijks op zijn achterpoot kon staan. Douwe heeft vakkundig gekeken, zonder Charlie onnodig pijn te doen. Geen ernstig letsel geconstateerd voor zover dat uitwendig was te voelen en ons eerst met pijnstillers naar huis gestuurd. Foto's maken kon altijd nog... Gelukkig gaat het met Charlie nu een stuk beter en hoefde hij geen onnodige behandelingen te ondergaan. Bedankt! Esther en Charlie,St.Michielsgestel.

 


                                                                                                                                                 

Een kort antwoord op uw vragen over mijn ervaring bij u in de praktijk n.a.v. mijn toen zieke hond Luna:Ik heb geen enkele negatieve kritiek. Luna is er niet zo dol op om onderzocht te worden maar ze geeft zich over en ondergaat de behandeling rustig. Ook ditmaal was de diagnose correct en was zij na de twee injecties en de tabletten die ik haar moest geven binnen een week weer de oude gelukkig. Meestal kan ik mijn auto voor de deur zetten en  zo niet dan is er altijd een plek in de buurt te vinden - de bereikbaarheid is dus geen enkel probleem. Ik hoop natuurlijk dat ik niet te vaak hoef te komen maar is het nodig dan weet ik dat zij goed behandeld wordt. Met vriendelijke groet, Josephine Brabers, St.Michielsgestel.


 

Hallo, We zijn onlangs in de praktijk geweest voor een gebitsreiniging en het verwijderen van een vetbult. Alles is perfect verlopen en ons hondje is zichtbaar opgeknapt na de behandeling want hij had veel last van zijn tandjes. Douwe Akkerman is een (dier) vriendelijke en kundige dierenarts. Hij neemt ook de tijd voor zijn patiënten.Vooraf wordt verteld wat de behandeling gaat kosten en de prijzen zijn gunstig ten opzichte van andere dierenklinieken in de omgeving. De kliniek is goed te bereiken. Vanaf de ring Den-Bosch noord ben je er met 10 minuutjes. Aan de kinderen is ook gedacht. Er is een leuk hoekje waar ze wat kunnen knutselen en tekenen. De assistentes zijn ook heel vriendelijk.  Groetjes van de baasjes van Balou. Den Bosch.


 

ik ben zeer tevreden over alles , de behandeling en het omgaan met mij hondje daisy en de prijs is ook een stuk beter als in den bosch. en als het nodig is kom ik zeker weer naar u praktijk m.v.g marij keizer . Den Bosch

    


          

Beste dierenkliniek, Ik ben erg tevreden over de dienstverlening, de goede service en de verhouding van prijs en kwaliteit. Dat is de reden dat ik ondanks dat ik naar Oss verhuisd ben nog steeds naar st michielsgestel rijdt als mijn hond klachten heeft. Met vriendelijke groet, Miriam van Hattum, Oss.


 

Wij zijn enorm tevreden over de praktijk. De deskundigheid, de manier van omgaan met de dieren en hun baasjes. Eigenlijk hebben wij geen klachten. Dus: vooral zo doorgaan. Berti Wolfs, St.Michielsgestel.

 

   


 

Beste dokter Akkerman, Het was middagpauze toen ik met onze gewonde Hummie bij jullie kwam. Wat ik waardeer is dat er gelijk actie was. Er was direct serieuze aandacht voor de patient en en het baasje werd ook gerustgesteld. Het behandelplan werd duidelijk besproken (roesje, vanmiddag hier blijven, eind van de middag ophalen) en het resultaat was uitstekend. Hummie heeft van de hechtingen geen last gehad, leek er geen pijn aan te hebben en zat er niet aan te likken. Pas na een dag of vier heeft ze de buitenhechting er zelf uitgelikt / geknauwd. De wond is niet opengegaan. Al met al een heel vertrouwenwekkende ervaring.  Vriendelijke groet, Jan van Leeuwen, Gemonde


 

Hallo allemaal, ons sjorske gaat weer de goede kant op. Hij speelt weer volop, hij was twee keer geholpen aan zijn knietjes. Hij is door iedereen heel goed verzorgd. Daar ik geen vervoer heb, werd sjorske heel luxe thuis bezorgd en zelfs zijn medicijnen werden gebracht. Wij zijn dik tevreden over alles! dank jullie wel dikke knuffel van sjorske en mij toosje, Toos de Koning Gemonde.

Ik vind jullie geweldig, lief, zeer meedenkend, meegaand, eerlijk, ruimhartig en lijken eerder te denken aan de portemonnee van de klant dan aan jullie zelf, maar belangrijker nog, denken jullie aan het dier. Goede en duidelijke informatieve uitleg. Openheid van zaken, geven aan waar je om moet letten; werkt geruststellend. Zeer tevreden.

- De omgang met uw huisdier: lief en begripvol, houden rekening met het karakter en gemoedstoestand van het dier.
- Deskundigheid van de dierenarts: up to date, goed op de hoogte van
ontwikkelingen. Denken 'out of the box'.
- Service: zie boven.
- Bereikbaarheid van de praktijk: voor spoed maakt het niet uit hoe laat het
is. En zijn er ook om geruststelling te bieden; daar is altijd plaats voor.
- Manier van aanpak: efficiënt, effectief en houden rekening met het
karakter en gemoedstoestand van het dier.
- Prijs/kwaliteit verhouding: zie boven; niks op aan te merken.

Ik vind het ontzettend fijn dat ik op jullie terug kan vallen als mijn dier
ziek is en pijn heeft. Dan sta ik er gelukkig niet alleen voor. Zeker ook
omdat mijn dieren alles voor mij zijn.

Bedankt.

Groetjes,
Vera Bogmans, Gemonde.


 

Bij deze mijn reactie.

Gisteren met hond Sam bij jullie geweest. Hij had een cocktail nodig en een
spray tegen kennelhoest. Alles is prima verlopen. Ik kom nu al jaren bij
jullie en heb het volste vertrouwen in de manier van handelen door Douwe. Ik
hoop dan ook nog jaren gebruik te mogen maken van zijn diensten.

Groeten
Hans Korsten, Den Dungen.


Wij zijn op zaterdag met onze kip bij de dierenarts geweest omdat de kip een prolaps had. We vonden het fijn dat we konden komen want het is heel sneu als een beest pijn moet lijden. De dierenarts heeft ervoor gekozen om de kip in te laten slapen. Wij vonden dat jammer maar waren blij dat het beestje uit haar lijden verlost werd. Goed en efficiënt geholpen!

Fam. Voets,Gemonde


 

Beste mijnheer Douwe Akkerman,

Bij deze wil ik graag laten weten dat wij zeer tevreden zijn over de behandeling van Morris!
Ik was bij mijn eigen dierenarts voor de jaarlijkse inenting van Morris de dierenarts wees mij erop dat Morris zijn tanden niet al te best meer waren en dat ik daar verstandig aan deed om binnenkort toch Morris te laten helpen aan haar gebit, ze had het over 2 tanden en ik vroeg haar wat de kosten daarvan zouden zijn! Daar schrok ik toch wel een beetje van!
Ik ben daarom op internet gaan kijken en gekeken wat andere dierenartsen zo voor prijs hadden ik kwam daar ook op de site van dierenkliniek gestel uit en zag ook via internet hele goede referenties dus ik heb met mijnheer Akkerman gebeld en de situatie uitgelegd dat het waarschijnlijk om 2 tanden ging en ik meer als €200 moest betalen ik vroeg me af als het meer tanden zijn wat dan de prijs zou zijn!
Ik maakte een afspraak om te laten kijken en er werd goed uitgelegd waarom het nodig was en wat de evt kosten zouden zijn!
Ik heb gelijk een afspraak gemaakt en Morris laten helpen dit is zeer goed gegaan met goede uitleg en het bleken meer dan twee tanden te zijn die eruit gehaald moesten worden!
En een stuk goedkoper dan bij mijn eigen dierenarts dat is ook wel fijn. Het gaat nu heel goed met Morris! Mijn ervaring met deze dierenkliniek is zeer goed en vakkundig ik zal zeker met Morris daar terug komen!  Bedankt
Groetjes Wendy vd hout, Den Bosch


 

Heel Fijn dat onze 13-jarige en nogal angstige poes Grijsje opgehaald kon worden en teruggebracht. Voorzover we het tot op heden kunnen beoordelen ,  is ze goed bekomen van een kleine operatie (bultje weggehaald  in haar bekje). Dezelfde avond begon ze weer met smaak  te eten. Als de omgang heel vriendelijk en geruststellend is, maakt dat de zorgen minder erg. Dus: hartelijk bedankt  Dr. Akkerman en assistentes.

Fam.  Van Zandbeek.St.Michielsgestel


 

Dag beste mensen van Dierenkliniek st Michielgestel,

Hierbij een stukje over onze ervaring na een bezoek aan jullie praktijk met onze kat Nina.

Het viel ons op dat Nina wondjes had bij haar oren. We wisten niet zeker wat het was, maar we dachten eerst aan krasjes van het stoeien met de andere poezen in het huis. De plekjes werden echter iets erger en we besloten de dierenarts te bellen voor een telefonisch consult. De assistente dacht gelijk aan een voedselallergie. Dit was aannemelijk omdat wij de afgelopen tijd wel eens van brokjes hebben gewisseld.
Toch wilden we het zekere voor het onzekere nemen en hebben we een afspraak ingepland.
Na een grondig onderzoek werd het vermoeden van de assistente bevestigd door de dierenarts. Ze heeft Nina iets tegen de jeuk gegeven en een zalfje om de wondjes te helpen genezen.

Het gaat intussen weer prima met Nina haar oortjes. Het viel ons echter wel op dat het consult en de behandeling duur waren. Dit was eerder volgens ons niet zo. Dit vinden wij jammer voor onze portemonnee, ook omdat de lagere prijzen een reden waren om de zorg van onze dieren te laten doen bij Dierenkliniek St. Michielsgestel.

Verder zijn we prima tevreden over jullie praktijk.
Gina van Steen Den Dungen.


 

Graag wil ik Douwe bedanken voor de begeleiding die je hebt gegeven bij het inslapen van Molly van mijn bejaarde ouders.  Ze hadden veel verdriet dat ze hun hondje moeten missen. Extra bedankt voor de persoonlijke kaart die ze kregen ! Het gaf hen echt troost en ze waren er van onder de indruk. Mijn moeder heeft wel 6 keer gezegd dat ze het zo "leuk", zo fijn vond. Bedankt, Corina van Kroonenburg


 

Sinds begin April zijn wij de baasjes van Esra. Na 2 weken is hij hard van een talud gesprongen het water in, achter een wedstrijdroeiboot aan. Hier hebben wij niet veel aan hem gemerkt. De dag erop,  ben ik met hem nog met een balletje aan het spelen geweest. Daarna begon hij erg met zijn rechter achterpoot te trekken. Dit werd gedurende het weekend steeds erger. Wij zijn maar na het weekend naar de dierenarts hier in de buurt geweest. Deze arts zij na een paar testen te hebben gedaan, dat onze Esra zijn knieband had gescheurd. Hij begon ook gelijk over de keuzen van 3 verschillende operaties, waar wij uit konden kiezen. Ook kreeg hij medicijnen tegen de pijn. Nu was ik op het internet aan het surfen geweest naar deze operaties en de kosten hier van. En al snel kwam ik op de website van dierenartsgestel.nl uit. Hier werd de zelfde operatie voor meer dan de helft goedkoper aangeboden. Na wat reverenties gelezen te hebben, heb ik gebeld met de dierenarts, de Heer Douwer Akkerman. Deze heel het verhaal uitgelegd en snel een afspraak gemaakt voor de operatie. Wij konden binnen anderhalve week al terecht. Maar na een paar dagen ging het steeds beter met zijn poot, ik wist natuurlijk dat de medicijnen ook zijn werk deden, maar vond de vooruitgang toch wel heel goed. Hier door heb ik nog maals met Douwe Akkerman gebeld, en dit aan hem mede gedeeld. hij zij dat inderdaad de medicijnen wel zal schelen, maar niet zo dat ie bijna weer gewoon liep. We hadden afgesproken dat hij hem nog wel eens goed na zal kijken, voor hij aan de operatie begon. Aangekomen op de operatiedag, heeft de Arts onze Esra nog eens goed nagekeken, en tot de conclusie gekomen. Dat we toch nog even wachten met de operatie, en eerst maar eens een paar weken met pijnbestrijding en heel rustig aan doen, om te kijken hoe het da naar een paar weken met hem gesteld was. Na controle is gebleken dat hij waarschijnlijk alleen maar zwaar gekneusd is geweest. Ben blij dat ik bij de Heer Douwe Akkerman terecht ben gekomen. Anders was onze hond geopereerd geweest, terweil dit helemaal niet nodig was geweest. Foto nr 1


 

Bijtwonden na aangevallen te zijn door een andere hond.

Op een zondagmiddag, gingen wij op visite bij een vriend van ons. Die ook bezoek had van diens voormalige vriendin.

Deze had haar hond ook bij. Al vanaf het begin vonden Esra en haar hond elkaar niet zo aardig, waarna de andere hond, onze Esra een paar keer in haar bovenbeen had gebeten.

Ik belde naar de Heer Douwe Akkerman, en vertelde hem het verhaal. Waarna wij meteen konden komen, al was het zondagmiddag. Dit maakte hem niets uit, want anders konden de wonden gaan infecteren en werd het allemaal nog erger.

Na de behandeling met een paar hechtingen en pijnstillers ging het alweer een stuk beter met onze Esra.


 

SPOED De spoedbehandeling van Mickey, ons Smoushondje dat gebeten was door  een Amerikaanse Buldog, vond ik heel prettig. Er werd liefdevol maar kordaat gehandeld. U vroeg of ik bij de injectie Mickey zelf wilde vast houden. Toen ik aarzelde gaf u aan dat het niet persé hoefde. Gelukkig, want ik was zelf ook nogal gespannen. De dag daarna, op zaterdag werd ik door jullie gebeld, hoe het gegaan was in Oisterwijk. Dit heb ik ook erg gewaardeerd. Er waren toch nog wel wat vragen, bv over zijn sloom zijn, die ik net niet belangrijk genoeg vond om naar de GSM te bellen, maar me toch wel ongerust maakten. Fijn dus dat jullie nog even contact opnamen.

 

Ook prettig dat jullie doorverwijzen bij twijfel. Ook prettig dat je voor het doorverwijzen nog even belt als de kosten flink op kunnen lopen.
Kortom, mijn complimenten!
Bedankt.


ALGEMEEN  Wij zijn onlangs voor Luna bij u geweest. Ze heeft haar jaarlijkse injectie gekregen.
Luna komt al haar hele leven bij jullie in de praktijk. Wij zijn blij met de goede 
zorgen en tevreden. Gisteren heeft Luna haar verjaardag gevierd; in mensen jaren
is ze 100 geworden. Dat is toch best stoer voor een Labrador. Dat ze deze leeftijd
heeft mogen bereiken is ook dankzij jullie goede zorgen. Zelfs midden in de nacht
staan jullie klaar.
Lieve groetjes baasje van Luna
 


ALGEMEEN Wij kwamen voor Vasco, hij is erg druk en dan ook sterk.
De dierenarts was kundig en erg lief voor hem.
Ze deed een onderzoek wat niet leuk was, maar daarna stelde ze Vasco weer op
zijn gemak,
De behandeling is aangeslagen, geen jeuk en ontstekingen meer.
Omgang geweldig en duidelijk naar ons toe.
Service en afspraken goed, wel weinig parkeerplaatsen.
Wij waren goed tevreden en het resultaat is geweldig. Groetjes Fam. Van Gestel, Sint-Michielsgestel


ALGEMEEN We wonen direct aan de overkant van de praktijk. Heel gemakkelijk met het maken van een afspraak. Soms kan het zelfs 'tussen door'!
Mijn vorige hond was me een keertje ontglipt, aan mijn aandacht ontsnapt en stak de drukke Hoogstraat over..... Daar wordt flink hard gereden. Een aanrijding kon niet uitblijven. Douwe aarzelde geen moment, het was zondagochtend.
Het hondje kreeg meteen een injectie tegen de shock en de verdere snelle behandeling heeft er voor gezorgd dat we nog jaren plezier van Herman gehad hebben!! Nog bedankt trouwens!
John.


ALGEMEEN Wij zijn heel tevreden. Werden vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en evenzo ontvangen in de kliniek.
Na de laatste behandeling is hij wel een paar dagen beetje schrikachtig geweest, maar inmiddels is dat weer vergeten en vergeven :)

Hieronder Basje (zie foto)  zijn levensverhaal tot nu toe.

Een paar weken geleden is er een rood katertje bij ons aan komen lopen. Hij was nog maar een paar maanden oud en aanvankelijk had hij een plekje in de paardenstal gezocht. Maar nadat het Slimpie eens een paar keer door het raam naar binnen gekeken had leek het hem daar toch een aantrekkelijker plekje en vroeg hij om binnen te mogen komen. 
En wij konden geen weerstand bieden aan zijn smekende miauwtje. Dus een katje rijker. Na een paar dagen een afspraak gemaakt met de Dierenkliniek. We wilden weten of hij goed gezond was en eventueel gechipt. (Wat niet het geval bleek)
In de Dierenkliniek werden wij allervriendelijkst ontvangen en Basje, zo gingen we hem noemen, bleek helemaal niet bang te zijn. Liet zich goed nakijken, voelde zich helemaal op zijn gemak.
Inmiddels heeft hij zijn inentingen gehad, zijn zijn oortjes behandeld, is hij gechipt en gecastreerd en is hij een ondeugend pubertje dat al vele kattenstrekken beheerst.


ALGEMEEN Wij zijn met onze Nosy bij jullie in de praktijk geweest! Wij ervaren de afspraken altijd als prettig.
Ook Nosy heeft er geen moeite mee en is altijd enthousiast en toont geen angst bij binnenkomst bij de dierenkliniek Sint-Michielsgestel.
Wij zijn kei tevreden over de gang van zaken! Ga zo door zouden wij zeggen! Familie Huisman, Schijndel


ALGEMEEN Ik ben uiterst tevreden over jullie, daarom blijf ik ook bij jullie komen ondanks dat ik in Eindhoven woonachtig ben.
Bereikbaarheid is goed, zelfs snachts kan je met vragen terecht. En eerlijkheid in zaken ook al is het geen leuk nieuws is top daar hou ik van !!! En ik rij met liefde en plezier een eindje naar jullie toe omdat het vertrouwen dat jullie goed en juist handelen in jullie goed is en dat vindt ik het  belangrijkste als het om mijn dieren gaat. Groetjes Geesje Burema


ALGEMEEN Eind mei brachten wij een bezoek aan jullie praktijk voor een dracht echo, we werden supervriendelijk geholpen. Onze labrador Kyra (foto)  bleek dus zoals gewenst drachtig te zijn. Het juiste aantal was niet te tellen maar de verwachting was ongeveer 6 pups. Wat voor ons erg belangrijk is, is de wijze waarop met onze Kyra wordt omgegaan. Wij hebben meestal als mensen ons woordje klaar maar een hond kan zich niet zo goed verwoorden. Dus moeten wij er op toezien dat zij met respect en tact behandeld wordt. Dit was zeer zeker het geval, jullie waren allemaal zeer lief voor haar! Al met al waren we zeer tevreden over de werkwijze werke werd gehanteerd door jullie. Op onze vraag de beelden vast te leggen van de echo werd ook zonder aarzelen ja gezegd, super. De praktijk is goed te bereiken en wij hoefden niet lang te wachten en de dierenarts nam alle tijd voor ons. Kleine tip voor de toekomst misschien eerst proberen de hond te laten staan voor de echo. Laten liggen is voor de meesten in zo'n vreemde omgeving een beetje stressvol, mocht het staand niet lukken kan altijd nog geprobeerd worden te laten liggen. Monique Trouwen, Boxtel


ALGEMEEN Ik kom al ruim 7,5 jaar en kan geen negatief punt benoemen. Zelf ben ik met mijn hond Diego (zie foto) woonachtig in Schijndel en aangezien hij de auto afbreekt omdat hij niet graag met de auto meegaat heb ik er toch bewust voor gekozen om bij uw praktijk te komen. Dit omdat u heel erg vriendeiljk en geduldig met mijn extreem drukke hond omgaat. En dat eerst vind ik erg belangrijk. Het laatste bezoek heb ik wederom als zeer prettig ervaren ondanks de pijn die Diego vertoonde. De behandeling heeft resultaat geboekt wat het vertrouwen in u als dierenarts in stand houdt. Ik ben dus erg tevreden over uw kliniek en u als dierenarts zelf, daarom hoop ik dat u nog enige tijd uw mooie werk blijft verrichten voor alle lieve diertjes. Daisy van Zoggel en een poot van Diego.


ALGEMEEN Ik ben tot dusver altijd zeer tevreden geweest over jullie praktijk. Afspraken zijn op korte termijn te maken. Vragen worden duidelijk beantwoord. Met adviezen waar je iets mee kunt. Mijn hond (Bram) is iets minder gelukkig met jullie maar dat is niet persoonlijk bedoeld :-) De benadering van de dieren waarmee ik ook in het verleden bij jullie ben geweest is prima. Geduldig en deskundig, voor zover ik dat kan beoordelen. De behandelingen hebben in ieder geval altijd goed resultaat gehad. Ook een betrokken houding toen ik een pupje uit een dubieus nest had gekocht en waar ik ook werk naar de dierenbescherming van heb gemaakt. De pup is overigens in een goed tehuis gekomen. Prijs/kwaliteit verhouding vind ik een lastige. Ik heb geen vergelijkingsmateriaal. Ben nooit naar een andere dierenarts geweest. Ook geen behoefte aan gehad. Never change a winning team. Yvonne Kapteijns, Sint-Michielsgestel


ALGEMEEN Zowel de behandeling als omgang met de honden zijn naar mijn mening zeer positief. Er wordt met respect en liefdevol met de honden omgegaan en indien nodig wordt er op de grond behandeld als de hond (één van de twee is erg angstig) erg bang is voor de hoogte van de tafel. De honden worden op hun gemak gesteld. Ook voor wat betreft de uitleg naar mij toe is deze erg duidelijk. Ik kan altijd terecht voor advies en ook de afspraak tijd is gelukkig kort, je kunt er dus snel terecht. De prijs/kwaliteit verhouding heb ik geen goed overzicht over omdat ik niet bij andere dierenartspraktijken kom. Dus wat mij betreft een prettige praktijk met kundige en vriendelijke artsen. Suggestie: ga vooral zo door!!!   Corrie de Haas, Ozzy en Mayra, Sint-Michielsgestel


ALGEMEEN Ik ben al jaren heel erg tevreden over de praktijk! Afgelopen week was ik bij jullie, maar dat was voor pilletjes tegen de teken en vlooien en een wormenkuurtje. Deskundig advies en fijn meegedacht. Wij zijn allemaal blij! Eugenie, Robin, Bootsman, Quintus en Guusje, Sint-Michielsgestel


ALGEMEEN Het is mij altijd een genoegen om met jullie te maken te hebben (behoudens natuurlijk als er een hond(je) ziek is). Allen zijn jullie altijd even vriendelijk en behulpzaam en professioneel bezig! Veel dank daarvoor! Veel groeten, Anny, Amber, Daisy en Henk van der Vloodt (en vele eerdere hondjes!), Sint-Michielsgestel


ALGEMEEN Ik ben tot nu toe een aantal keren bij jullie geweest en ben altijd heel netjes behandeld. Jullie zijn vriendelijke, hartelijke mensen en zoals te verwachten, ontzettend begaan met onze huisdiertjes. We hebben een aantal katten en ik ben vorig jaar op een zondagochtend bij jullie geweest voor melk voor de kittens die we op dat moment hadden. Dierenarts Akkerman heeft me heel fijn te woord gestaan en was er ook ten volste van overtuigd dat het goed zou komen met onze kittens, die tijdelijk zonder moeder zaten. Hij had gelijk.Een paar maanden geleden hebben we 2 van onze poezen (Lea en Chica, zie foto) bij jullie gebracht voor een sterilisatie. De behandeling is goed verlopen. Gelukkig zijn onze katten verder gezond, dus hoeven ze niet zo vaak naar de dierenarts, maar de ervaring met de praktijk is goed en ik raad mensen met huisdieren ook aan om hun dieren bij deze praktijk te brengen. Wat betreft bereikbaarheid is de locatie perfect en ook niet onbelangrijk; de prijzen zijn relatief laag. Iedereen met huisdieren weet dat het duur is om een bezoek aan de dierenarts te brengen maar dan is het toch fijn dat de kosten 'te doen' zijn. Fam. van Steen, Den Dungen


ALGEMEEN Zoals altijd zijn wij ook deze keer weer zeer tevreden over de behandeling van ons dier, in dit geval onze kat Humphrey. Na een overnachting bij jullie en een kuurtje achteraf lijkt Humphrey weer helemaal de oude. 
De omgang met onze Humphrey was respectvol, zoals wij het uiteraard graag zien.
De deskundigheid van de heer Akkerman hebben wij nooit in twijfel genomen, daar hij in het verleden vaak heeft laten zien, dat hij precies weet, waarover hij praat. En als hij het niet weet en informatie bij collega's moet halen, geeft hij dat ook ruiterlijk toe (is onze ervaring van zo'n 25 jaar geleden) en lost het probleem alsnog op.
Met de bereikbaarheid is niets mis en het was fantastisch, dat wij zelfs 's nachts om 12 uur nog langs mochten komen, waardoor we er op tijd bij waren en blijvend letsel is voorkomen.
Zelfs nadat de factuur reeds was betaald, kregen wij binnen korte tijd antwoord op vragen, die we nog hadden en per mail stelden.
Al met al een aanrader voor uw en ons huisdier. Maar dit roepen wij al jaren!
Gegroet,
Henk en Mieke Schoenmakers - Vos, St. Michielsgestel
ALGEMEEN
Ik ben met ons Koosje (foto 1), een Tibetaanse spaniël, bij de dierenarts, Marjolijn, geweest voor haar jaarlijkse inenting.Koosje is zolang wij ze hebben een hondje waar alles goed en stevig aan vastzit dus zei Marjolijn dat ik natuurlijk wel een beetje op moet letten dat ze niet te dik gaat worden, wat minder brokjes geven.Erg lastig vind ik dat vooral omdat ze al veel minder brokjes krijgt als op de verpakking staat aangegeven. Niet alleen wij maar ook Lilly, onze Zwitserse Herder vindt het maar niets als Koosje haar brokjes eerder op heeft dan zij. Lilly zal dan ook geregeld een brokje van haar op de grond leggen zodat Koosje nog even kan dooreten.Natuurlijk was zoals gewoonlijk het ontvangst bij de dierenartsenpraktijk, de behandeling en de omgang met baas en hond weer voortreffelijk te noemen. Ik kom er graag, als het nodig is. Groetjes, Truus van Dinther, Sint-Michielsgestel


ALGEMEEN
Ik was wel tevreden met zowel de diagnostiek als de geschreven behandeling
voor folliculaire conjunctivitis (moeilijk te vergeten benaming!!)
Onze hond heeft nu veel minder uitslag bij zijn ogen.
Ik vind het kliniek natuurlijk heel makkelijk te bereiken en parkeren is een
fluitje.
Over het prijs/kwaliteit verhouding valt weinig over te discussiëren
alhoewel in deze "crisis" tijden alles lijkt mogelijk!
In het algemeen zijn wij wel tevreden aan alle fronten.
Met vriendelijk groet
Adam en Ollie, Berlicum
ALGEMEEN
Enkele weken geleden speelden bij ons een situatie af met onze  4 tal pups; prachtige  pups kruising Mathezer en Jack Russell.
We gingen vanuit  Zijtaart altijd naar de dierenkliniek in St Oedenrode.
We vertelden de  aankomende kopers  die een pup gereserveerd hadden bij ons de kosten die dit bezoek  met zich meebracht,  en een  van de nieuwe eigenaren vertelden van  de kliniek die zij altijd bezochten in  St Michielsgestel.
Let wel :
We zijn altijd heel erg goed behandeld in de dierenkliniek in St Oedenrode, en zullen ons daar dan ons nooit negatief over uitlaten.
De reden dat we toch naar St Michielsgestel belden en daar een afspraak maakten, was het ontzettend grote prijsverschil .
We hebben dit eerlijk verteld aan de kliniek In St Oedenrode, die aangaven dat ze niet in de  buurt van dat bedrag kon komen.
We zijn dus overgestapt, en dit bevalt ons enorm.
Diane , hartstikke bedankt voor de tip ; en hoe gaat het met " onze "  Donna ?!
Colinda Smit, Zijtaart


 

ALGEMEEN

Een dag voor Kerstmis ben ik bij jullie op consult geweest met
een 4 jaar oud King Charles Spanieltje, Charley (foto 1).
Wat ben ik blij dat ik dat nog gedaan heb voor de Kerstdagen, want ze had een zeer ver gevorderde ontsteking van een anuskliertje, dat ze helemaal stuk bijtte.
Ik hoop dat ik het een beetje goed zeg?!?
Met drankje, penicilline en pijnstillers de Kerstdagen in.
Veel visite natuurlijk, ik, als oma zijnde, en een slapende hond in haar
mandje, pppfff.
2 dagen na de Kerst knapte ze gelukkig zienderogen al op, en begon
Charley oogstrelend weer mee te doen aan het gezinsleven.
Na 7 dagen en het beëindigen van de medicatie was ze weer de oude en de wond
helemaal genezen. Eetlust en energie weer terug.
Ik moet er niet aan denken dat ik gewacht zou hebben tot na de Kerstdagen.
De vrouwelijke dierenarts heeft mij geholpen en zei nog tegen mij dat het
goed en verstandig was dat ik meteen gekomen was.
Ze zou de hartelijke groeten overbrengen aan Douwe die ik al 30 jaar ken van
al mijn honden die ik gehad heb.

Wát een geweldige zorg en grandioze liefdevolle en gespecialiseerde kennis
in diergeneeskunde heeft Douwe mij de afgelopen bijna dertig jaar altijd
gegeven. 
Heel veel dank daarvoor en wie weet.....
Het is nog niet voorbij.... ook als Vughtse is het maar een klein stukje
naar de Hoogstraat Gestel, de honden volgen mij wel en Douwe ook met zijn
goede raadgevingen.

O, ja, hoe het was bij een consult? Altijd gezellig.. hoe ziek of ernstig
ook, altijd veel overleg en veel tijd om je verhaal te kunnen doen.
En ik kan veel vertellen over mijn hond(en) en ik kom altijd moeilijk weg
want het is er altijd zo gezellig, aandachtig luisterende artsen voel ik als
een positieve bevestiging dat ik het goed doe in mijn hond zijn opvoeding,
tevens ventileren ze verbeterende opmerkingen, die ik niet als negatief maar
juist als positief ervaar, wat de hond ten goede komt. 
Al mijn honden lopen altijd los, en zelfs in de praktijk ook, en altijd
blijven ze lief bij mij staan, nooit zenuwachtig, angstig of naar andere
honden blaffen, groot of kleine hond, maakt dus niet uit, Charley, de herder
of de Dog, allemaal even lief.
 
Hetty Hoebink, Vught
ALGEMEEN
Al heel wat jaren komen wij met onze Brits Korthaar katten bij Dierenkliniek
Sint Michielsgestel (foto 2 en 3, Mirthe en Saartje).
We hebben veel vertrouwen in de deskundigheid van de artsen.Twee keer hebben
we te maken gehad met een zeldzame ziekte  bij een van onze katten.
De diagnose  was steeds direct juist en de behandeling  goed.
Ook de omgang van de arts met onze poezen voelt goed aan. Zij proberen het
beestje op haar gemak te stellen en gaan pas dan tot behandeling over.
Het is altijd ook zo dat je direct terecht kunt met de poes.
Parkeren is nu al helemaal geen enkel probleem.
Heel prettig was dat ik het prive nummer kreeg in een weekend dat een van
mijn poezen kittens moest krijgen.
Ik mocht altijd bellen als er iets mis dreigde te gaan.
Ook de dierenartsassistenten zijn erg behulpzaam en in mijn ogen erg
betrokken bij de patiëntjes.
Een fijne praktijk  met prettige mensen!.
groetjes

Marja Palubski, Sint-Michielsgestel
 ALGEMEEN
Midden in de nacht ben ik met mijn bijna 13 jarige hond Wolf bij Dierenkliniek Sint-Michielsgestel geweest.
Wolf had op straat vlees  gegeten, en ik vertrouwde het niet.
De praktijk was goed bereikbaar,
de ontvangst zeer vriendelijk,
de behandeling (laten braken) werkte meteen,
de volgende dag kreeg ik ook een bericht over wat er in het braaksel gevonden was.
Het gaat prima met Wolf.
Met dank van
Regina Hoegee en Wolf, Den BoschALGEMEEN
Wij zijn even geleden in de praktijk geweest voor een prik voor onze Labrador Luna 13 jaar). Zoals altijd gaat Luna uit zichzelf op de weegschaal en gaat bibberend op de behandeltafel.Dat laatste is zeker niet nodig; Luna wordt altijd met zachte hand onderzocht en krijgt als beloning steevast een hondenkoekje na afloop.
Zo af en toe bezoek ik de website van de kliniek en verbaas ik me over de diversiteit aan behandelingen die plaatsvinden bij een dierenarts.
Variërend van konijn dat niet goed eet tot een ingrijpende operatie van een kat en alles wat daar tussen zit. Ook ben ik altijd benieuwd naar de patiënt van de maand.
Inmiddels komen wij al 13 jaar bij de praktijk aan de Hoogstraat.

In het verleden is Luna hier gesteriliseerd en heeft ze diverse onderzoekjes daarna nog ondergaan.De laatste jaren komt ze nog voor een preventief prikje tegen de meest uiteenlopende hondenziekten. Of wij tevreden zijn? Als wij de praktijk een cijfer zouden moeten toekennen krijgt die van ons een dikke 10!
Familie Steenbakkers, Sint-Michielsgestel.ALGEMEEN
Ik ben heeeeeel tevreden over de behandeling van mijn hond Bobby bij u in de
praktijk.
Ik kan snel een afspraak maken als dat nodig is en iedereen is altijd heel
vriendelijk en het is voor mij geen probleem om vanuit Esch naar Gestel te
komen.
Voor u allen ook een heel goed en gezond 2014.
F.Koolen-Bakker te Esch.ALGEMEEN
In antwoord op uw mail van 5 januari kunnen wij zeggen dat onze ervaringen met uw kliniek prima zijn. Wij zijn op advies van enkele mensen o.a. Claudia van de Ham van de hondenacademie bij u gekomen omdat wij op zoek waren naar een dierenarts met persoonlijke benadering. Wij vinden persoonlijk contact net zo belangrijk als deskundigheid en wij denken dat in uw kliniek gevonden te hebben. Het contact met de dierenarts en met de assistente was prettig en goed.  Ons hondje heeft de ontmoetingen ook prima doorstaan en maakt het uitstekend.
Vriendelijke groet
Rien en Netty van Echteld
HelvoirtALGEMEEN
Wij zijn erg tevreden over uw werkwijze. Altijd staan jullie ons met raad en daad bij. Jullie zijn goed bereikbaar, zowel telefonisch of voor een afspraak op de praktijk. Jullie zijn echt begaan met de probleempjes van onze hond Janneke en behandelen haar op een diervriendelijke manier. Dank en blijf zo doorgaan!


Annelies en Paul Kemna en Janneke, Sint-Michielsgestel
 ALGEMEEN
De behandeling en omgang van en met onze pup Mayra( een Australian sheperd) is geweldig. Er wordt rekening gehouden met de leeftijd en het feit dat Mayra nog niet zo vaak bij de praktijk is geweest. Ook wordt er gekeken /rekening gehouden of de Mayra wel of niet angstig is. Onze andere hond (ook een aussie) is erg angstig in de praktijk maar ook hier wordt goed rekening mee gehouden en op de juiste manier mee omgegaan. De adviezen zijn goed en duidelijk en er kan altijd gebeld worden voor overleg.

De bereikbaarheid is voor mij geen probleem omdat de praktijk bij mij op de hoek van de straat zit. Telefonische bereikbaarheid is goed en vriendelijk. De deskundigheid van beide artsen is voor zover ik kan beoordelen goed.
Ook wordt er via de site veel aan adviezen en kennis doorgegeven en voor kinderen veel gedaan zoals een speciale middag voor kinderen en hun huisdieren.
Ik zou zeggen ga zo door!
vr. gr. Corrie de Haas


ALGEMEEN
Ik ben zeer tevreden over de behandeling van onze hond Sybil die heel veel
dronk en slecht at. Het nauwkeurige onderzoek met veel uitleg en het geduld
om te wachten op een plasje voor onderzoek was zeer aangenaam. Gelukkig voor
Sybil en voor ons sloeg de behandeling met medicijnen en dieet ook aan en
hebben we weer een vrolijke actieve hond!
Kortom een tevreden hondeneigenaar,
Anjo Manteleers, Sint-MichielsgestelALGEMEEN
Sinds 1983 komen wij met onze honden en katten voor behandeling naar uw praktijk in
St. Michielsgestel. Dit waren 2 rottweilers en nu nog een labrador/berner-sennen hond ( 11 jaar) binnenkort met onze labradorpup ( is nu 7 weken) en een poes ( 7 jaar)
We komen niet vaak, maar de keren dat we komen, worden onze dieren goed behandeld en gaan we met een goede diagnose en goed gevoel weer naar huis . En zien dat onze beestjes na een paar dagen weer de oude zijn. Niet te vergeten als we bellen bv. na het spreekuur 's-avonds,in het verleden op 1e kerstdag, is het u ook nooit te veel om naar ons dier te kijken en te behandelen.
Ook een eerlijke diagnose betreft onze "bejaarde" rottweilers.
Wij zullen ook komende tijd met volle vertrouwen naar de praktijk toe komen.
Met vriendelijke groet, Astrid en Willem van der Pennen, Den DungenPECHVOGEL MAX
We zijn eigenlijk twee keer binnen zeer korte tijd door omstandigheden bij
jullie geweest voor behandeling van onze Max (foto 9).
Het is een klein hondje maar wel een echte terriër. Tijdens het "spelen"met
een grote dogachtige hond werd hij op zijn achterpoot getrapt, net op het
moment dat hij weg wilde draaien, waardoor hij zoals uit jullie onderzoek
bleek zijn poot gelukkig niet gebroken maar wel flink gekneusd had. Na een
weekje pijnstillers en aangelijnd uitlaten was hij al weer opgeknapt. Toch
een geruststelling dat een röntgenfoto nagenoeg zekerheid kan geven over het
letsel.
Een paar weken later kwam Max weer bij jullie voor onderzoek omdat hij
linksvoor kreupel ging lopen en voortdurend aan die poot bleef likken. Al
snel kwam Douwe met de mogelijke oorzaak, Max had namelijk een grasaar in
zijn poot binnen gekregen die steeds verder zijn poot binnendrong waardoor
er een ontsteking optrad. Na deze aar operatief te hebben verwijderd knapte
Max weer snel op en antibiotica heeft hem geholpen weer snel beter te
worden.
Nog bedankt voor de snelle services en de klantvriendelijke behandelingen in
beide gevallen.
Wat ik een kracht van jullie vind is de zelfverzekerdheid en de rust die
jullie uitstralen. Ook  bij eerdere consulten in het verleden heb ik nooit
getwijfeld aan de gestelde diagnoses. Ik heb dat in het verleden bij andere
dierenartsen helaas wel meegemaakt. Ik begrijp dat fouten maken menselijk is
maar wanneer je als dierenarts twijfel heb over wat er aan de hand zou
kunnen zijn zeg het dan gewoon en geef aan dat meerdere opties openstaan.
Stuur niet iemand weg met een diagnose terwijl je bij jezelf weet dat het
net zo goed iets anders zou kunnen zijn. Met deze ervaring heb ik mezelf min
of meer aangeleerd zo min mogelijk te zeggen over wat er volgens mij aan de
hand zou kunnen zijn. Ik heb door de jaren heen best wel wat meegemaakt op
medisch gebied bij zowel mens als dier en heb zodoende inmiddels wel enige
kennis op dit gebied opgedaan. Wanneer er twijfel is bij de arts dan is deze
m.i. snel geneigd mee te gaan in de beleving van de eigenaar van het dier.
Bij weinig tot geen info moet de dierenarts goed zoeken en niets uitsluiten.
Bij jullie heb ik nooit het gevoel gehad dat het niet juist was. Mensen
vertrouwen op de kundigheid van de dierenarts en dan mag dat best wat
kosten.
Een poot van Max en de vriendelijke groeten van de familie Bloks,Sint-MichielsgestelALGEMEEN
De ervaringen bij en met jullie zijn goed. We hebben nu twee jaar een Golden
Retriever, Parsifal, en komen van begin af aan bij jullie. Ik stelde het de
laatste keer op prijs dat bij het halen van de jaarlijkse inenting jullie
ook onze hond even nakeken op gewicht, zijn oren, zijn gebit etc. Ik heb het
gevoel dat Parsifal zich goed op zijn gemak voelt bij jullie. Dat bleek o.a.
bij het nakijken van zijn gebit: hij liet alle handelingen gemakkelijk toe.
Ofschoon we het leuk vinden bij jullie, hoop ik voor Parsifal (en voor ons)
dat we vanwege de gezondheid van onze hond elkaar slechts één of twee keer
per jaar hoeven te zien.....
We hebben een witte hond, maar soms niet (foto 1 en 2).... John Luteijs, Den DungenALGEMEEN

 

Ik woon in Empel zoals ik jullie dat ook vertelde toen ik de afspraak maakte voor mijn poes browny, [ zwarte poes die door een auto was aangereden ] en door de dierenarts zijn staart is gecoupeerd .

 

Normaal ga je dan naar een dierenarts praktijk in de buurt maar ik kende jullie dus ik heb geen moment getwijfeld om weer naar Gestel toe te gaan .
Het kontact met de dierenarts heb ik als prettig ervaren , en ook de kosten vielen mij mee. Dus bij de volgende gelegenheid kom ik weer naar jullie .
 
Trouwens wil ik ook nog vermelden dat ik de visitekaartjes die ik bij jullie kreeg al uitgegeven aan vrienden met het advies om naar jullie toe te gaan .
Vriendelijke groeten Bonaire van Weert, Empel

Teken!

Het is weer zover; het tekenseizoen. Mijn hond Sam (foto 3) was al een paar dagen niet lekker. Hij at en dronk bijna niet meer en was erg lusteloos. Opeens zagen we een kleine en hele grote teek op zijn kop zitten. We hebben ze snel verwijderd met de tekentang, maar toch voor de zekerheid even contact gehad met de dierenarts. Gelukkig konden we meteen terecht! Hij is goed onderzocht, had nog wat koorts en bleek ook een virus te hebben waar hij gelijk voor is behandeld.
Toen we thuiskwamen piepte Sam veel en was erg onrustig. Weer even met de kliniek gebeld en het leek een allergische reactie op het spuitje wat hij die ochtend had gehad. Douwe gaf aan dat ik hem de hele avond zou kunnen bereiken mocht er nog wat zijn met Sam en ook konden we gewoon langskomen. De service was weer top zoals altijd! en
Na een paar dagen ging het gelukkig weer wat beter met Sam. Hij eet, drinkt en speelt weer zoals altijd met dank aan de dierenkliniek en Douwe in het bijzonder!
 
Met Sam maar ook met de vorige honden komen we altijd bij deze kliniek. Als er wat aan de hand is kunnen we altijd vrijwel meteen langskomen. Voor elk probleem wordt een oplossing gevonden en door de lekkere koekjes en de aai van de dierenartsen reageren de dieren erg goed! Toen we vorig jaar onze hond Max hebben moeten laten inslapen hebben we goede begeleiding gehad van de dierenarts. In het proces voorafgaand; het laten inslapen zat er al langer aan te komen, werden we goed geïnformeerd over de mogelijkheden en ondersteund in de keuzes die we daarin maakten.
 Kortom: we zijn erg tevreden en zullen met al onze dieren naar deze kliniek blijven komen! Groet van Jessica en een pootje van Sam, Sint-Michielsgestel
 

ALGEMEEN Zoals altijd zeer tevreden over jullie deskundige en pragmatische werkwijze.
Goed bereikbaar, altijd ruimte voor een last-minute afspraak.
En bovenal, fijne mensen. Zo, daar kunnen jullie het weer even mee doen!
Groet, RobViguurs, GemondeALGEMEEN
Al 30 jaar hebben wij ervaring met deze dierenkliniek; eerst in combinatie met Schijndel, nu alleen met de locatie Sint-Michielsgestel. Wij hebben alleen te maken gehad met Dhr. Akkerman dus schrijven we vanuit onze ervaringen met hem en de assistentes.
Ons idee:
-afspraken kunnen zéér soepel gemaakt worden, op een uitnodigende en vriendelijke manier.
-de dierenarts geeft je het idee dat hij de tijd voor je neemt
-de dierenarts geeft je een fijn gevoel omdat hij 'je herkent' en praat ook over meer zaken dan alleen de behandeling op dat moment; m.a.w. je voelt je geen nummer!!!!!
- behandelt dieren als dieren maar de dierenliefde is duidelijke zichtbaar

 

- bereikbaarheid (verkeerstechnisch) is nog voldoende, maar dat vinden wij een minder grote rol spelen
- prijs/kwaliteit: rekeningen zijn natuurlijk altijd (te) hoog, maar in onze ogen wel eerlijk.
- website ziet er keurig verzorgd uit!!!! Klantvriendelijk!
Ga zo door! Fam. van Vlijmen, Berlicum

ALGEMEEN
Hallo, wij Fam: Brouwer zijn met Vlekkie (foto 2) al een aantal jaren bij Dierenkliniek St.Michielsgestel, voor ons dichtbij omdat wij bij het Provinciehuis van Den Bosch wonen, wij zijn met Vlekkie gekomen toen hij een gezwel op zijn oor had, onze voormalige Dierenarts wilde zijn halve oor afknippen, en dat zagen wij niet zitten. Wij hebben toen gebeld naar Dierenkliniek in Gestel om te kijken of er geen anderen mogelijkheden waren, en gelukkig waren er wat verschillende optie's. Wij zijn daar de dierenarts erg dankbaar voor, onze hond wordt ook altijd lief behandeld en gerustgesteld. En wat we tot nu toe betalen aan inentingen en de chip en ontwormings kuur valt het niet tegen, De operatie aan zijn oor is al een aantal jaren geleden, dus dat weet ik niet meer, maar dat is een goed teken of niet? Wij zeer tevreden met onze Dierenarts in St.Michielsgestel, Groeten Fam Brouwer

SLOKDARMVERSTOPPING DOOR VASTZITTEN KAUWBOT
Wij zijn jullie bijzonder erkentelijk voor de perfecte zorg welke jullie aan
onze Bob hebben gegeven. Niks was jullie te veel.
We hebben geen enkele kritiek. Ook geen enkele suggestie. Het was allemaal
geheel naar onze wens.Als blijk van waardering hebben we jullie toen een bos bloemen doen toekomen. Ook willen we niet onvermeld laten dat onze zoon Admar, woonachtig in  Zaltbommel, met zijn beide honden en katten, ook altijd gebruik maakt van
jullie expertise.
Vriendelijke groeten, Bob, Marjan en No Hermans, Sint-MichielsgestelALGEMEEN
Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over de behandeling bij jullie. Ik
ben overgestapt vanuit een andere praktijk naar jullie en het was een warm onthaal.
Volop aandacht voor mijn hond Kay. Er werd goed gekeken wat hij had en ik
kreeg uitgebreid advies wat te doen. Toen ik belde was ik nog niet bekend
bij jullie, maar toch werd er meteen gezocht naar een oplossing voor een
afspraak terwijl het erg druk was en de hele dag al vol gepland stond. Super
gewoon. Ik moet zeggen dat ik met een blij gevoel de deur uit ging ondanks een zieke
hond. Groetjes Ingrid Brekelmans en een poot van Kay, Schijndel.ALGEMEEN
Ik ben heel erg tevreden over jullie praktijk en de medewerkers. Het is
dan ook niet voor niets dat ik inmiddels 4 jaar in Veghel woon, maar nog
steeds 23 kilometer rijd om bij jullie langs te komen met mijn twee
honden. Er is altijd tijd voor vragen en wanneer iets extra uitgelegd
moet worden is ook hier tijd voor. Ik en ook mijn honden vinden het dus
helemaal niet erg om langs te komen. Daarnaast laat een van mijn honden niet zomaar iedereen iets bij hem doen, maar als een van jullie iets wil doen laat hij dat altijd goed
toe, dat vind ik nog wel het belangrijkste. Bijvoorbeeld dat niemand aan
zijn poten mag komen, maar Douwe dus wel. Ook de assistentes zijn altijd
lief voor de honden en hebben genoeg tijd als dat nodig is.
Over de prijs heb ik weinig te zeggen, maar ik weet wel dat ik de
behandeling van de dieren en het baasje erg belangrijk vind, dus ook al
zouden de kosten significant hoger zijn dan bij een andere praktijk, dan
zou ik toch blijven komen. Dus goed bezig en ga zo door, ik en mijn honden hopen in ieder geval nog lang gebruik van jullie diensten te mogen maken. Kim van der Eerden,VeghelENTING PUPPY'S
Ik ben bij U in de praktijk geweest om mijn puppy's te laten inenten. Ik kwam bij u terecht door positieve verhalen van anderen, o.a. mijn broers en omdat ik in St Michielsgestel geboren ben en heb gewoond. Het was de eerste keer dat ik bij jullie kwam. Ik kan er alleen maar positief over zijn. Ik werd vriendelijk behandeld en kreeg de ruimte om vragen te stellen. Er was voldoende aandacht en mijn vragen werden duidelijk beantwoord. Voor herhaling vatbaar! J. van Eggelen, Schayk
 GEBETEN DOOR GROTE HOND
Ik ben zeer maar dan ook zeer blij dat deze kliniek bestaat waarom:
- er wordt met liefde en kundigheid omgegaan met de dieren, in mijn geval
met de hond Tijger  (foto 3)
- er is begrip, je kunt al je vragen stellen, ook al vraag je 3x hetzelfde
   je krijgt netjes en rustig uitleg
- nog belangrijker er wordt tijd genomen voor dier en baasje
- per telefoon wordt je goed en kundig te woord gestaan
- bereikbaarheid is prima, je kunt altijd je auto parkeren
- de praktijk ziet er mooi uit, schoon
- conclusie; ik ben blij met deze praktijk en ben dus overgestapt naar jullie
Met Tijger (die gebeten was door een Rottweiler) gaat het goed, door de geruststellende woorden van Douwe hebben we er weer vertrouwen in dat het helemaal goed komt.
Ook voor mijn kinderen was dit zeer fijn te horen', groeten Duub Bleijs, Rosmalen
ZIEKTE VAN ADDISON NET OP TIJD ONTDEKT
Al ruim 20 jaar komen wij regelmatig naar de praktijk. Eerst met onze
Perzische kater Watson en nu al weer ruim 9 jaar met onze Bearded Collie
Luca. Een aantal jaren geleden was Luca ernstig ziek, eigenlijk op sterven na
dood. Zowel de beide dierenartsen als de assistentes waren zeer begaan met hem.
Door de kundigheid van Dhr. Akkerman, die na een bloedtest de zeer zeldzame
ziekte van Addison constateerde en medicijnen voorschreef, is Luca weer
helemaal opgeknapt en gedraagt zich weer als een "dolle" jonge hond.
Dat wij vertrouwen hebben in de praktijk en de kundigheid van de artsen mag
duidelijk zijn. Wij hebben het aan hen te danken dat wij nog steeds kunnen
genieten van Luca. Fam. van Osch, Den Dungen.
Luca was onze 1e patiënt van de maand, zie archief, oktober 2010
 BEVALLING
Op een zondag heb ik om 8.15uur Douwe Akkermans gebeld omdat mijn hond Cleo al  twee uur aan het persen was op haar eerste pup, ik mocht met
Cleo rond 8.45 uur komen. Haar eerste pup zat met haar staartje voor en daarom  lukte de geboorte niet  meteen, Cleo mocht weer mee naar huis na een weeën opwekkend  spuitje. Om 9.32 uur werd haar eerste pup geboren  en binnen een half uur ook de
andere 2 pups. Ook mocht ik na de geboorten van de pups voor nazorg
terugkomen. Ik ben heel tevreden over de behandeling en de nazorg en gelukkig met mijn  drie gezonde pups,  Bedankt'! Groet, Isabelle van den Berk-Schakenraad, Sint-MichielsgestelALGEMEEN
Het was weer tijd voor de jaarlijkse "apk" van mijn teckels Louis en
Fayette (foto 4 en 5). Hoewel ik al 5 jaar niet meer in Sint-Michielsgestel woon, maar
zo'n 55km er vandaan, kom ik nog steeds op mijn vertrouwde adres voor alle
behandelingen en zelfs spoedgevallen. De deskundigheid van dr. Akkerman en
ook die van dr. de Bont en de vriendelijke assistentes zorgen ervoor dat ik
graag een uitstapje maak voor de beste zorg voor mijn lieve viervoeters. Er
wordt alle tijd genomen om de dieren goed te bekijken. Niet snel een spuit
erin en weer weg, maar alles wordt uitvoerig nagekeken. Ik ga dan ook altijd
met een gerust gevoel naar huis, in de wetenschap dat mijn dieren de beste
zorg hebben gekregen. Niet alleen de dieren krijgen de beste zorg, ook de
baasjes worden serieus genomen. Waar ik bij een plaatselijke dierenarts met
een acute hernia van mijn teckel pas de volgende dag terecht kon, kon ik bij
dr. Akkerman diezelfde avond om 20u30 nog komen!! Dat is pas hart voor je
vak hebben! Naast deze service en de uitstekende zorg is ook de
prijs/kwaliteitsverhouding prima in orde. Ook is de kliniek gemakkelijk te
bereiken. Voor mij is er dan ook maar één dierenkliniek die de zorg over
mijn dieren mag hebben en dat is deze! Ik hoop dat ik nog lang van jullie
deskundigheid gebruik mag maken'. Chantal Dekkers (en pootjes van Louis en Fayette), Rijen