Dierenarts Natasja Szulik-ten Hagen

image by WebDog

Natasja heeft vanaf april 2018 de praktijk overgenomen. Ze was vanaf 1 november 2016 in dienst getreden als dierenarts in Sint-Michielsgestel. Ze is begin 2015 afgestudeerd aan de Universiteit Gent. Na anderhalf jaar in een kliniek in haar vorige woonplaats Tilburg te hebben gewerkt, is ze met veel enthousiasme in Sint-Michielsgestel begonnen.

Naast haar passie voor honden en katten, houdt ze zich ook graag bezig met konijnen en knaagdieren. Na haar werk wordt ze thuis achter de praktijk vriendelijk begroet door haar Poolse man, Akita Toshio en de eekhoorns. Natasja kan dan ook goed communiceren met onze Poolse cliënten!!!

Paraveterinair Cecile Roeles -Engel

image by WebDog

Hoi, Ik ben Cecile Roeles-Engel. Ruim 12 jaar geleden heb ik mijn opleiding tot paraveterinair afgerond in Nijmegen. Sindsdien ben ik werkzaam in de gezelschapsdierenpraktijk, aanvankelijk bij mijn vader in Den Bosch en sinds 2018 versterk ik het team in Sint-Michielsgestel. Hier heb ik het heel erg naar mijn zin.  Werken met dier en mens maakt voor mij iedere dag weer bijzonder. Ik vind het fijn dat er tijd genomen wordt voor het dier en eigenaar. 
Als jullie vragen hebben over het gebit van uw huisdier kunt u een afspraak maken bij mij.

Ben getrouwd met Stijn en hebben samen 2 leuke kinderen Julia en Thijs. Wij wonen nu een paar jaar in sint michielsgestel dus wie weet kom ik u ook tegen in het dorp.  Mijn hobbies zijn tennis en, shoppen met vriendinnen en heerlijk een drankje te doen op het terras en natuurlijk met mijn man en kinderen erop uitgaan.

Paraveterinair Merel van Wanrooij

image by WebDog

Sinds oktober 2019 ben ik werkzaam bij dierenartsenpraktijk Sint-Michielsgestel. Hiervoor ben ik 6 jaar werkzaam geweest op een andere praktijk. Ik ben opgegroeid op de boerderij en altijd graag betrokken geweest met zowel het bedrijf als alle dieren die we daaromheen in de wei hadden. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met de fotografie, mijn 2e grote passie en uit de hand gelopen hobby. Op dit moment ben ik woonachtig in Heesch samen met mijn vriend en kat Frits.

Binnen de praktijk ben ik breed inzetbaar en vind ik alle factoren erg leuk. Van de operatiekamer tot de administratie heeft het allemaal zijn eigen charmes. Mijn grootste interesse ligt in de anesthesie, waar ik me dan ook middels verschillende cursussen verder in heb verdiept.

Paraveterinair Lesley van Dijk

image by WebDog

Hoi, ik ben Lesley en ik ben sinds oktober 2020 werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Sint-Michielsgestel. Ik ben in de zomer van 2020 afgestudeerd als paraveterinair op het Aeres MBO Barneveld en ben daarna vrij snel hier terecht gekomen.

Als klein meisje riep ik altijd al dat ik wilde gaan werken in de dierenartspraktijk en die droom heb ik waar kunnen maken. Iedere dag is anders op de praktijk en dat maakt het voor mij juist erg leuk.  In vrije tijd ga ik graag lang wandelen met mijn hond en kan ik altijd goed genieten van een gezellig avond met vrienden.