Site doorzoeken

Hoogstraat 30
5271 SW Sint Michielsgestel
tel. 073 - 5514015
info@dierenartsgestel.nl

Pagina delen

Het team van Dierenkliniek Sint-Michielsgestel

Dierenartspraktijk Sint-Michielsgestel is een gezelschapsdieren-praktijk. Ons praktijkgebouw kunt u vinden aan de Hoogstraat 30 in Sint Michielsgestel.
In onze praktijk werkt de dierenarts Natasja ten Hagen, die zich uitsluitend met gezelschapsdieren bezig houdt. Zij wordt ondersteund door de assistentes:  Tess Hull, Roxcana van den Hooven en Cecile Roeles-Engel.

Dierenarts Natasja Szulik-ten Hagen

image by WebDog

Natasja heeft vanaf april 2018 de praktijk overgenomen. Ze was vanaf 1 november 2016 in dienst getreden als dierenarts in Sint-Michielsgestel. Ze is begin 2015 afgestudeerd aan de Universiteit Gent. Na anderhalf jaar in een kliniek in haar vorige woonplaats Tilburg te hebben gewerkt, is ze met veel enthousiasme in Sint-Michielsgestel begonnen.

Naast haar passie voor honden en katten, houdt ze zich ook graag bezig met konijnen en knaagdieren. Na haar werk wordt ze thuis achter de praktijk vriendelijk begroet door haar Poolse man, Akita Toshio en de eekhoorns. Natasja kan dan ook goed communiceren met onze Poolse cliënten!!!

Paraveterinair Tess Hull

image by WebDog

Sinds kort hebben we een nieuwe assistente in de praktijk. Tess Hull is in juli 2015 afgestudeerd als paraveterinair aan de Helicon 's-Hertogenbosch. Daar voor heeft ze de opleiding dierenverzorging gevolgd. Werken met honden doet ze graag, ze is werkzaam als hondentrimster en ze heeft verschillende hondengedrag opleidingen gevolgd in cursuscetrum Barneveld.

Zelf heeft ze een hond waar ze al langere tijd mee onder behandeling is bij Douwe Akkerman.

Kwaliteit en scholing

Wij streven naar het verlenen van een kwalitatieve en op maat gesneden zorgverlening voor zowel de patiënt (uw dier) als de patiënteigenaar (uzelf).
Onze doelstelling is onder meer om een zo volledig mogelijk pakket diagnostische en therapeutische mogelijkheden te kunnen aanbieden en hieruit in overleg met u een keuze te maken.

Hiertoe volgen wij op regelmatige basis bijscholingen, zodat ook de meest recente kennis aanwezig is.