Site doorzoeken

Hoogstraat 30
5271 SW Sint Michielsgestel
tel. 073 - 5514015
info@dierenartsgestel.nl

Pagina delen

Praktijk Sint Michielsgestel

De praktijk is gevestigd aan de voorkant van het pand Hoogstraat 30. Als u met de auto bent kunt U deze parkeren voor de praktijk, langs de Venkant of de Bokkenheuvel.
De voordeur is tijdens openingstijden meestal open.
 

Entree

Na de voordeur komt U in de hal. Rechts is de deur naar de wachtkamer. Links is de deur naar de spreekkamer/behandelruimte. Voor u ziet u de balie. Verder is er nog een toilet aanwezig. Links ziet u ook een kastje, met speciale code, waarin o.a. medicijnen klaargelegd kunnen worden.

De wachtkamer

Omdat uitsluitend op afspraak wordt gewerkt is de wachtkamer nooit overvol en zijn de wachttijden kort. De sfeer is hierdoor rustig en ontspannen. In de wachtkamer is o.a. ruimte voor de volgende zaken:

  • Prikbord (voor o.a. vermiste dieren en aangeboden pups/kittens)
  • Stelling met onderhouds- en dieetvoer van Royal Canin
  • Folders om mee te nemen
  • Kleurplaten voor de kinderen

 

 

 

De balie

Deze ruimte wordt benut voor allerlei administratieve werkzaamheden en opslag van diervoeding. Verder kunt u bij de balie uw bestelling afhalen. Als u uw bestelling van tevoren telefonisch aan ons doorgeeft, kunt u deze (indien voorradig) nog dezelfde dag bij ons ophalen. 

De praktijkruimte

Deze ruimte is onderverdeeld in een behandelruimte, ruimte voor het maken van röntgenfoto's en echo's, en een operatieruimte.
In de behandelruimte staat een behandeltafel, een digitale röntgenscanner, een röntgenapparaat en een echo-apparaat. Daarnaast is er allerlei instrumentarium en medicatie aanwezig voor een eerste behandeling.

De opname

In de opnameruimte beschikken we over 4 kleinere opnamekooien (voor poezen, knaagdieren, kleine honden) en 3 grote opnamekooien (voor honden).
In deze ruimte worden dieren verpleegd die gedurende kortere of langere tijd opgenomen worden, bijvoorbeeld vóór of na een operatie, of voor onderzoek.
Rust, warmte en hygiëne zijn hier belangrijk. Daarom is deze ruimte niet altijd toegankelijk voor u als eigenaar.