Site doorzoeken

Hoogstraat 30
5271 SW Sint Michielsgestel
tel. 073 - 5514015
info@dierenartsgestel.nl

Pagina delen

Contact


Dierenkliniek Sint-Michielsgestel
Hoogstraat 30
5271 SW  Sint-Michielsgestel
Tel: 073-5514015
E-mail: info@dierenartsgestel.nl

openingstijden dierenkliniek

8.30 - 18.00 uur (pauze: 12.30 - 13.30 uur)
Zaterdag: Gesloten  

Let op:

Voorlopig is onze praktijk vanwege zoekende naar een collega dierenarts, renovaties en onderhoud op zaterdag gesloten


Wij werken uitsluitend op afspraak. De voornaamste reden hiervoor is het voorkomen van wachttijden. Hierdoor zal de stress voor zowel huisdieren als eigenaar afnemen.
Verder zal er nog meer aandacht en tijd besteed kunnen worden aan uw huisdier; vandaar dat de assistentes altijd informeren wat de reden voor het consult is. Zij kunnen dan meer tijd inplannen voor uw huisdier, zodat u rustig de tijd heeft voor het stellen van uw vragen.
 

Bij een spoedgeval kunt u ons altijd bellen op 073-551 40 15. Indien onze praktijk zelf niet beschikbaar is, krijgt u het nummer te horen van de dienstdoende praktijk in de omgeving.

diensten (avond en weekeinde)

Het kan voorkomen dat we 's avonds of in het weekend niet aanwezig zijn. Voor die situatie hebben we een dienstenregeling met een aantal gezelschapsdieren-praktijken rondom en in Den Bosch.

U krijgt via onze telefoonbeantwoorder het nummer van de dienstdoende praktijk. De gegevens van de patiënt worden dan de eerstvolgende werkdag teruggekoppeld naar de praktijk in Sint-Michielsgestel.