Laparoscopie

LAPAROSCOPISCHE STERILISATIEZeer geachte medewerkers,
Mijn hondje Woezel is in mei j.l. bij jullie laparoscopisch gesteriliseerd.
Ik ben zeer tevreden over de manier waarop jullie dit gedaan hebben, Woezel kreeg meteen een injectie om rustig te worden en de begeleiding en informatie na de ingreep was gewoon TOP!
Ik zal jullie bij iedereen aanbevelen, want het is super deskundig, met begrip voor de stress wat dit meebrengt voor hond en baasje.
Deze methode is absoluut de fijnste voor de hond.
Zij heeft helemaal nergens last van gehad na de ingreep!
Een buikoperatie vond ik te heftig, vandaar deze beslissing waar ik tot op heden erg blij mee ben!
Groeten van Woezel en Jeanne Maas uit Best.
 


 

Graag wil ik reageren op jullie vraag naar mijn ervaringen binnen jullie dierenkliniek. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben. Vooral over de laparoscopische sterilisatie van onze hond Ginger niets dan lof. Ze heeft er nauwelijks weet van gehad. Dat bleek ook wel want bij een bezoek onlangs, om de inentingen te herhalen, stapte ze zonder angst weer naar binnen.
Verder vind ik jullie bijzonder deskundig en diervriendelijk. Door de hond af te leiden merkt ze van inentingen niets. De bereikbaarheid van de praktijk en parkeermogelijkheden zijn prima.

Succes met jullie werk.

Met vriendelijke groet,

Tanja Janssen, Vught.


Beste artsen en medewerkers van de dierenkliniek Sint-Michielsgestel.

Onze honden Max en Mirza zijn beide geopereerd  in jullie kliniek. We zijn erg tevreden over de behandeling maar ook over de uitleg en samenwerking zodat de honden zo min mogelijk stress  overhouden van de ingreep. Mirza heeft een laparoscopische sterilisatie ondergaan, we moesten haar ‘s ochtends brengen, we mochten bij haar blijven tot de narcose begon te werken. Mirza is in de kliniek gebleven en heeft de behandeling ondergaan, ‘s middags mochten we haar weer ophalen. Na enkele dagen was ze geheel hersteld en wilde weer spelen, Dierenarts gebeld en duidelijke informatie gekregen wat wel en nog niet mocht.

Max had een plekje op zijn rug. Eerst geprobeerd met antibiotica maar bij uitgebleven resultaat toch weggehaald. Dit is vakkundig gebeurd en netjes gehecht. Ook hier duidelijke uitleg .

We zijn zeer tevreden over de behandeling en uitleg van de behandeling van onze honden en de prijs viel ( ten opzichte van andere klinieken ) reuze mee.

Wat erg fijn is dat je mag blijven totdat de honden slapen en dat je mag meedenken over de behandeling.

Hanneke van Dartel, Rosmalen.

 


Hallo allemaal,

Eind januari heeft onze hond Sita, een 3-jarige Mechelse Herder, een laparoscopische sterilisatie ondergaan.
Dit was mijn beleving: om half 9 hadden we een afspraak en ik moet zeggen dat ik het heel erg spannend vond.
Sita werd eerst gewogen om zo de narcose te kunnen bepalen. Ik heb Sita bezig gehouden zodat ze de spuit konden zetten en dit ging heel gemakkelijk. Ze ging eerst zitten en langzaam kon ik haar neerleggen. Eenmaal helemaal ontspannen heb ik haar achtergelaten om de dierenarts en zijn assistentes hun gang te laten gaan.
Rond half 12 werd ik gebeld dat de sterilisatie goed was verlopen en dat ik ze rond kwart voor 5 op kon halen.
Die avond heeft Sita al gegeten en gedronken en een paar dagen daarna was ze al weer volop aan het spelen.
Ik moet zeggen dat ik het echt eng vond maar ik heb er geen minuut spijt van dat ik voor de nieuwere ingreep heb gekozen.
Echt een aanrader voor iedereen.

mvg Sharon Leenders,Berlicum.

 


 

Beste mensen,enkele maanden geleden is onze hond Pip, een flatcoated retriever gesteriliseerd op laparoscopische wijze.We hebben ondanks dat het duurder was hiervoor gekozen zodat de hond hier minder van zou voelen.We moeten zeggen dat het uitstekend is gegaan, er was een minimale wond en de hond sprong de volgende dag alweer rond.Geen gedoe met kappen zodat ze niet bij de wond kunnen, slechts een klein wondje zodat er ook minder kans is op infectie etc. M.a.w. ik kan het iedereen aanbevelen.

Met vriendelijke groeten fam.A. Roeffen Den Dungen.