image by WebDog

Konijnen/hamsters

Fijne dierenarts.Ik kon er snel terecht om mijn konijnen te laten enten.Deze dierenarts weet veel over konijnen en kon al mijn vragen beantwoorden.Ook nam die echt de tijd voor ons. Ik ga met mijn konijnen niet zomaar naar elke dierenarts toe maar hier zou ik als ik zieke konijnen heb zeker naar heen gaan. De kennis en de juiste narcose manier is aanwezig.

Leonie van der Linden, Megen.


Hoi ik ben Nikki en ik ben 9 jaar.Ik heb een hamster Grijsje (zie foto), hij is ongeveer 1,5 jaar oud en heeft een bult gehad.Op een zondag, toen ik had gelogeerd en wakker werd, ging ik met mijn vriendin mijn hamster pakken en kwamen we tot de ontdekking dat hij een bult had bij zijn achterpoot en het had gebloed. We gingen naar de dierenarts in Gestel, toen wisten ze nog niet wat het was en we kregen medicijnen. Maar het hielp niet dus gingen we terug, maar tijdens het plannen van het gesprek hoorde mama dat het zo kon zijn dat hij "ingeslapen" moest worden en dat dat een grote kans was. Wij waren triest maar vertrouwden er in dat hij bleef leven. En toen we er aan kwamen zei dokter Akkerman dat hij hem kon opereren maar dat hij onder de narcose kon overlijden, maar hij had het vaker gedaan dus hadden wij een goed gevoel maar waren stiekem ook verdrietig. Maar we moesten hem ook nog een paar dagen medicijnen geven. De dag van de operatie was er in het huis een golf van spanning. Toen Grijsje weg was werd die golf alleen maar groter maar we hadden ook vertrouwen. Toen we hem moesten halen en daar aankwamen was daar de opluchting hij leefde nog!!!!!!!!!!!!!! We kregen te horen dat het een tumor was, dat raakte ons maar hij heeft het overleefd helaas kan het misschien terug komen. We zijn top geholpen.

Dank jullie wel dierenarts in Gestel dat jullie ons zo goed hebben geholpen!!!


Ik ben inderdaad onlangs bij jullie geweest met hond Takel en konijn Timmy voor de jaarlijkse spuit voor Takel en controle. Timmy moest ook een spuit hebben omdat hij sinds een week buiten in een kooi zat en vond dat die spuit moest krijgen. Daarbij begon ik te vertellen dat ik me ook zorgen maakte om Timmy. Hij at en dronk slechts sinds hij in de buitenkooi zat. Ik kreeg adviezen mee naar huis en heb ervoor gekozen om hem toch weer naar binnen te halen waar hij ook al drie jaar zit maar ik gunde hem een buitenverblijf maar goed. Hij is weer binnen en had binnen korte tijd zijn brokjes op en lekker gedronken. Elke avond gaat hij uit de kooi om samen met Takel de wereld te ontdekken. Dus ik wil jullie bedanken voor het goede advies en de fijne behandeling. Saskia van der Schoot, BoxtelOnlangs heb ik Maartje & Jill, mijn twee voedsters, bij de dierenkliniek gebracht voor sterilisatie. In de omgeving was de kliniek de goedkoopste en scheelde het me toch al gauw 80 euro per konijn met andere dierenartsen. Ook had ik al veel goede verhalen gehoord dus ik liet ze met een gerust hart bij jullie achter. 

Ik was erg blij dat ik gebeld werd na de operatie om te laten weten hoe alles was gegaan. Gelukkig was het allemaal goed gegaan en mochten de dames mee naar huis! 
De wonden zijn echt heel mooi genezen! Na de operatie zag ik eigenlijk al bijna niet dat er een wond gezeten had. Door de inwendige hechtingen zag het er heel netjes uit. De dames hebben beide een weekje bij kunnen komen en daarna zijn ze gekoppeld in een groep. Het gaat erg goed met de dames, ze hebben een stuk minder last van hun hormonen en nu kan ik van ze genieten zonder de angst voor baarmoederhalskanker. 
Heel erg bedankt voor de goede zorgen voor mijn Jill & Maartje! 
En een foto van de beide dames die nu lekker in een groep leven (foto 1)! 
Groetjes, 
Sonja Stroop (Terheijden)
 

Ik was en ben hartstikke tevreden over de behandeling van mijn konijntje.
ook over hoe jullie met ons omgingen was echt super vriendelijk en aardig. Ik kon jullie praktijk goed vinden en ben ook tevreden over hoe het eruit zag. Mijn complimenten voor alles! groetjes Sharmilah de Laat, Schijndel