Glutenvrij mini puppy junior

Alleva Plus Glutenvrij mini – puppy & junior  met lam 1 kg.

Alleva Plus Glutenvrij mini puppy en junior is voor zeer gevoelige puppy’s en junior van klein ras dat  het immuunsysteem verbetert en de spierontwikkeling versterkt.

GLUTENVRIJ: voor zeer gevoelige honden – helpt darmontstekingen te voorkomen
MET VERS SAP VAN BESSEN EN RODE SINAASAPPELS VAN SICILIË: ontgiftende werking voor nieren en een bron van natuurlijke antioxidanten (bioflavonoïden zijn zeer krachtige antioxidanten die voornamelijk in citrusvruchten terug te vinden zijn en carotenoïden als antioxidanten als regulatoren van het immuunsysteem.)
MET NATUURLIJKE BRON VAN GLUCOSAMINE: Gewrichtsbescherming.

Alleva Plus Glutenvrij mini puppy & junior met lam is speciaal vervaardigd voor puppy’s gedurende het spenen en de eerste groeifase.

Het is bestudeerd om een zeer hoge verteerbaarheid te verkrijgen en het risico van intoleranties en darmziektes te verminderen.

Alleva Plus glutenvrij mini puppy & junior is met lam en rijst, een bron van hoog biologische waarde van proteïnen en makkelijk verteerbare koolhydraten uit rijst; deze combinatie helpt de spijsvertering en de absorptie van belangrijke voedingsstoffen zoals aminozuren, peptides en suikers, allemaal fundamenteel voor de groei van uw pup.

De huid wordt beschermd door een correct dosis zink en door een optimale verhouding van Omega 6 / Omega 3.

Het bevat FOS (fructo-oligosacchariden) om melkzuur microflora van de darm te stimuleren.

Het linolzuur verbetert het immuunsysteem en beschermt de groei van de spieren.

Advies voor een correct gebruik:
Het wordt gebruikt vanaf 20 dagen oud tot 12-24 maanden, bevochtig het product met warme melk of water.
De dagelijkse hoeveelheid moet worden verdeeld in 3-4 maaltijden en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de individuele pup.

Ingrediënten:
Gedroogde kip, gedroogd lam (12%), rijst, maïs, kippenolie, gedroogde haringen, cellulose van erwt, gedroogde hele eieren, gehydroliseerde proteïne extract, vers sap van fruit en groente (veenbes 0,3%, wortelen 0,3%, zwarte bes 0,2%, rode sinaasappelen uit Sicilië 0,2%), natrium chloride, calcium carbonaat, bicalcium fosfaat, zeewier en levertraan, fructo- oligosacchariden, glucosamine (0,04%) uit schelpdierenmeel, chondroïtine sulfaat (0,035%), yucca schidigera.

Analytische inhoud:
Ruwe eiwitten 28,00%, Ruwe olie en vetten 17%, Ruwe vezels 2,50%, Ruwe as 7,50%, Calcium 1,50%, Fosfor 0,90%, Linoleic zuur 1,70%, Omega 6 1,42%, Omega 3 0,27%.