image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog image by WebDog

Ervaringen tijdens het spreekuur

 

Vriendelijk en kundig. onze Hond wordt altijd snel geholpen.

Frans van Giersbergen


Vriendelijke dierenarts met het hart op de goede plek.
Geeft uitleg en opties over wat wel en niet kan.
Vraagt om terugkoppeling.
Voor ons de perfecte dierenarts.

Claudia van Geffen


Ze zijn super lief voor onze honden. We worden altijd uitstekend geholpen en goed geadviseerd

Martine Mulder


Ondanks een hele drukke ochtend waarbij er geen ruimte was in de agenda werd er tijd vrij gemaakt voor ons konijn. Nadat ik bij een andere dierenarts met verkeerd advies was weggestuurd werd hier echt de tijd genomen om mijn konijn goed te onderzoeken. Geen moment werd me het gevoel gegeven dat ze even snel tussendoor tijd vrij maakte in de agenda. Helaas bleek voor ons oud konijntje het echt te laat te zijn. Maar de manier waarop er tijd vrij gemaakt werd en hoe liefdevol er met ons konijn werd omgegaan maakte een hele verdrietige situatie een stuk dragelijker.

Inge van Tol


Kundige dierenarts! Erg prettig dat het dier altijd op nummer 1 staat bij deze praktijk.

Bridget Slaats


Vriendelijke en kundige dierenarts staat altijd klaar voor dieren in nood!

Shanon Schepens


Toen vorige week mijn kat Zippo ziek werd, ontzettend goed geholpen en ondanks dat alles vol zat kon ik hem toch komen brengen. Na een stressvolle week met dierenartsritjes is mijn vriendje langzaam weer beter aan het worden. Heel meegaand en denken goed mee. Weten heel goed waar ze over praten. Jullie zijn allemaal toppers!

Mariana van Uden


Natasja ten Hagen, een hele fijne dierenarts ! Ze neemt alle tijd voor je, ze is heel kundig ! Zelfs mijn getrouwmatiseerde hond is Sjuul is dol op haar . Blij met onze nieuwe dierenarts !

Lian van der Loo


hele fijne jonge dierenarts,neemt de tijd voor je is erg kundig,legt alles goed uit.
voor ons....
EEN SUPERTEAM

fijne feestdagen voor iedereen.

Geraldine van Leer


Fijne dierenarts. Ik kon er snel terecht om mijn konijnen te enten. Deze dierenarts weet veel over konijnen, en kon al mijn vragen beantwoorden. Ook nam die echt de tijd voor ons. Ik ga met mijn konijnen niet zomaar naar elke dierenarts toe maar hier zou ik indien ik zieke konijnen heb zeker heengaan. De kennis en juiste narcose manier is aanwezig.

Leonie van der Linden


dierenarts neemt alle tijd en is erg kundig. ook de assistentes zijn erg vriendelijk en kundig.

Jennifer Winkes


Fijne en kundige dierenarts. We konden snel terecht met ons hondje. Nadat dr. Akkerman ons hondje had gezien kon hij al na 3 dagen geopereerd worden. De operatie is heel goed gegaan en ons hondje is hierna niet ziek geworden van de narcose. Wij zijn blij dat we deze dierenarts hebben gevonden!

Linda Lambrichts


Afgelopen week onze trouwe vriend moeten laten gaan We zijn heel goed begeleid en ze heeft ook onze kinderen heel lief voorbereid op het inslapen. Heel erg bedankt voor de goede zorgen voor Raiza

Mariska van Alebeek-Gevers


Fijne en kundige dierenarts. Helpt mijn dieren goed en kijkt wat passend en mogelijk is.

Dimphy Habraken


Kundige en erg betrokken dierenarts. Echt aan aanrader om heen te gaan met je dieren!

Ingrid van Dam


Bij de deze dierenkliniek geweest voor mijn hondje mijkie van 13. Helaas was hij op en kon hij niet langer meer bij ons blijven.
De dierenarts leefde heel erg met ons mee en ging heel goed met mijkie om.
Blij dat ik deze dieren arts heb gevonden een ander had het niet met meer liefde voor het dier kunnen doen dan deze. Zeer tevreden!

Romera Donk


Super kliniek! Goede hulp super aardig en veel geduld!

Veerle van Straten


Beste Dierenkliniek St. Michielsgestel, 

 

Wij komen nu ongeveer 5 jaar met onze honden bij dierenkliniek Gestel en zijn erg tevreden over de manier waarop we daar behandeld worden. De dierenartsen gaan op een deskundige en prettige manier om met onze 7 honden en we vinden het fijn dat de kliniek vrijwel altijd te bereiken is voor eventuele vragen. Verder vinden we de 'ouderwetse' manier van aanpak erg prettig en de prijs/kwaliteit verhouding is goed. 

 

Met vriendelijke groet, 

 

Debby van de Wetering

 


Goedemiddag,

 

Paar weken geleden voor de eerste keer bij jullie geweest voor een enting. Mijn bevindingen waren toen al goed. Afgelopen weekend met spoed moeten bellen. Eerst een waarnemend arts gehad( ook dit was goed bevallen ) Daarna afgelopen maandag weer met spoed naar jullie gekomen omdat mijn hond lusteloos was en niet meer wilde eten. Ze ging braken en had waterdunne bloederige diarree.Ik heb haar toen bij jullie moeten laten wat mij op dat moment zwaar viel. Ze moest bij jullie aan een infuus met vocht omdat ze was uitgedroogd. Jullie waren allemaal super lief voor haar. Dat deed mij echt goed. Afgesproken was dat de heer akkerman ‘savonds voor het slapen nog zou bellen. Dit is keurig zoals afgesproken gedaan! Hierdoor kon ik met een gerust hart gaan slapen. Dinsdag ochtend mocht ik haar weer ophalen. Ze was weer vrolijk en wilde zelfs weer eten! Nog snel een knuffel gehad van de assistente. Jane is een echte knuffel dus dat sloeg ze niet af! Er werd mij gezegd dat ik altijd mocht bellen als ik het niet vertrouwde! Dit heb ik als erg prettig ervaren! Het was even erop of eronder maar gelukkig heeft mijn prinses het gehaald dankzij jullie! Nu met veel rust en zorg moet het goed komen. Ik wil jullie dan ook hartelijk bedanken voor de super goede zorgen.

En ik kom zeker bij jullie terug!

 

Groetjes Manon Dirks en Jane ( de zwarte labrador ) Thea's Bikeshop, Schijndel 

Hoi,

Ben super tevreden hoe er met mijn kat Elmo werd omgegaan.
Elmo is niet de makkelijkste en laat zich niet gewillig onderzoeken. Er werd de tijd voor genomen en alles geprobeerd om haar op haar gemak te stellen! 
Elmo zit weer lekkerder in haar vel en ik hoop dat dat nu zo blijft!
Bedankt en hopelijk hoef ik niet snel weer jullie kant op te komen.
Groetjes, Anja Auwens
 


 

Mijn kat en hond kregen de jaarlijkse inenting... wat ik prettig vind is dat de praktijk op afspraak werkt, zo kan je rustig wachten in de wachtkamer, fijn dat ze de dieren checken maar niet meteen allerlei ongevraagde (dure) producten aanbieden en de dieren worden vakkundig bekeken!

Fijne praktijk!


 

Ik ben met Terry ( een Boomertje) naar de dierenarts geweest voor haar jaarlijkse prik .
Omdat Terry niet erg handelbaar is voor het onderzoek en daarom een muilkorfje om moet is het deze keer beter gegaan .
Bij binnenkomst stelde de dierenarts Terry eerst met alletijd op haar gemak met een praatje en wat aaien zodat ze toch enigszins ontspannen was voor het onderzoek . Het was allemaal in orde zodat we na het betalen van de rekening weer huiswaarts konden. 
Wij komen al jaren bij deze dierenartsenpraktijk en we geven daarom iedere keer na een bezoek de dierenarts en zijn assistente een pluim voor het keurige en vrolijke behandelen van ons huisdier .
Jm van Oorschot .
 


Geachte,
Wij zijn super tevreden.
We worden altijd goed geholpen en te woord gestaan en zelfs na sluitingstijd is het geen probleem om met bumper langs te komen toen hij heel veel uitslag had op zijn kop.
Ga zo door.

Mvg Christian Grootjans


Goedemorgen,

wij zijn ontzettend tevreden. Jill is goed behandeld en de behandeling heeft goed aangeslagen. de dierenarts vinden wij ontzettend vriendelijk en komt erg kundig over. Bereikbaarheid is goed.

Met vriendelijke groet,

Hetty van der Schoot.


 

Beste heer/mevrouw,

 

Ik was eigenlijk heel tevreden. Rustige benadering van het dier. Kennis van zaken, bekende problematieken werden snel herkent. Onderzoek (reguliere check-up) ging wat snel. Daarmee zouden zaken over het hoofd gezien kunnen worden.
Adviezen naar mij waren goed en niet overdreven commercieel ingestoken (had niet het gevoel dat me iets werd aangesmeerd), daarmee respect voor dier en eigenaar.
Ik kom gerust een keer terug indien nodig.

Vriendelijke groet,
Ivo.


 

Hallo allemaal.
Wij zijn super tevreden over de behandeling van ons Sjorske.
Hij rent weer vrolijk rond door het huis. En hij gaat zelfs al een tijdje buiten spelen. Hij blijft nog wel bang. Maar dat zal wel blijven.
Sjorske gebruikt heel het huis als zijn domein en slaapplaats. Overal staan mandjes of tentjes waar hij kan slapen. En overal ligt speelgoed.
Dank je wel, dat jullie er altijd zijn voor Sjorske als het nodig is.

Groetjes toosje de koning, GemondeSuper tevreden! 100 punten keurige overzichtelijke site, keurig telefonisch advies en begleiding, duidelijke prijsafspraken ,tevens duidelijke uitleg over behandeling.het betrof in ons geval de operatie van een beschadigd oog van de hond. Dat naar 100 procent tevredenheid is uitgevoerd. Kortom baas blij hond blij.

Dhr. Vuik, Hendrik-Ido-Ambacht.


 

Dat wij reeds met onze derde hond regelmatig uw praktijk bezoeken is een bewijs, dat wij in alle opzichten dik tevreden zijn.
Onze eerste hond (was al een volwassen hond) moesten we wel naar binnen sleuren, maar de 2de en nu de 3de allebei vanaf puppy, gaan met plezier naar de dierenarts.
Dit is voor ons een bewijs dat we in alle opzichten dik tevreden zijn. En hopen dat we met plezier kunnen blijven komen,

Groetjes, Frans en Rieky van Grinsven.
 


 

Hoi hoi wij zijn super tevreden over  de praktijk wij hebben veel hondjes dus zijn er regelmatig laatst had onze wico ( Franse Bulldog ) een allergische reactie op de 9 weken enting ze was helemaal opgezwollen was zo ernstig.
We zijn toen snel terug gekomen. Door hun goede zorgen was ze er gelukkig binnen een paar uur boven op.

 

mvg fam van den brand , kijk tussen de foto's hoe Wiko's allergische reactie er uit zag  


 

De betrokkenheid van de dierenarts stellen wij erg op prijs. Over de omgang met Janneke zelf niets dan lof. De arts is heel deskundig (denken wij). Fijn dat de parkeergelegenheid zo mooi naast de praktijk ligt.


 

Beste lezers,

 

Het was een bijzonder prettige ervaring die ik recentelijk had met de praktijk. Onze poes moest gecheckt worden en kreeg een vaccinatie. Ik had verwachtingen van een wegrennende en blazende poes, maar ze was bijzonder rustig. En niet doordat ze met geweld werd vastgehouden. Ze werd heel rustig op de behandeltafel gezet, ze had amper neigingen om weg te lopen. Ze werd tussendoor lekker gekriebeld door de assistente en het onderzoek was binnen een paar minuten gedaan. Ik was echt bijzonder verrast, het was voor mij dus een hele prettige ervaring! Door de rust en duidelijke handelwijze van de dierenarts en de liefdevolle ondersteuning van de assistente een ervaring die boven mijn verwachting was. Heel fijn dus!

Hartelijke groeten,
Margreet te Giffel
Koepelweg 3
Vught


Over alle aspecten: top. We komen al jaren in gestel, nu met de hond maar
vroeger ook met cavia's. Altijd aandacht en een deskundig oprecht advies en
behandeling.
Ja, een behandeling is prijzig maar je hebt een huisdier nu eenmaal niet
voor "niets"
Met de vriendelijke groeten,
Jan Groeneveld uit Den Dungen

Ps. Ook namens onze trouwe viervoeter Oscar.


 

Goedemorgen,
Wij hebben zeer goede ervaringen met de dierenkliniek. Ook zijn we zeer tevreden over de dierenarts en de verdere 
medewerkers. De deskundigheid van de dierenarts is erg goed. En ook de omgang met onze hond.
De kliniek is goed bereikbaar en ook genoeg parkeer ruimte door het bedrijf wat er naast staat.
Over de prijs/kwaliteit verhouding zijn we tevreden. 
Al met al, zouden we geen andere dierenarts willen hebben en onze hond is ook heel rustig bij hem.
Met vriendelijk groet,
Bas, Emmy en Lotte Bertens. Den Bosch


L.s.

Wij zijn zeer tevreden over de deskundigheid van de dierenartsen,en de
service en ontvangst op de praktijk .
Ook de behandelingen van onze katten gaan zoals het hoort.
Ik heb ook al diverse mensen verwezen naar deze praktijk in de hoop dat zij
ook daar met hun hond of kat naar toe zullen gaan. (o.a. Dolly Hermes uit
Den Bosch).Zij is ook geweest voor de castratie van haar kater.

Vriendelijke groeten
 Marja Palubski. Sint-Michielsgestel


 

hoi hoi, wij zijn zeer tevreden hoe de katten van ons benaderd en behandelt zijn. het resultaat is goed. beiden weer terug in hun oude gedrag.  Zeer blij dat de pillen die Bink nu krijgt ze helpen goed. zo gelukkig mee. Hij plast niet meer door de hele woonkamer en weer netjes op de bak. De deskundigheid van de dierenarts is hartstikke goed. fijne benadering en de service is goed. Ondanks alles hoop ik jullie niet snel weer te zien hahahaha, groetjes Martijn en Jane van Etten, Den Dungen.

 


                          

ik ben zeer tevreden over alles , de behandeling en het omgaan met mij hondje daisy en de prijs is ook een stuk beter als in den bosch. en als het nodig is kom ik zeker weer naar u praktijk m.v.g marij keizer . Den Bosch

    


          

Beste dierenkliniek, Ik ben erg tevreden over de dienstverlening, de goede service en de verhouding van prijs en kwaliteit. Dat is de reden dat ik ondanks dat ik naar Oss verhuisd ben nog steeds naar st michielsgestel rijdt als mijn hond klachten heeft. Met vriendelijke groet, Miriam van Hattum, Oss.


 

Wij zijn enorm tevreden over de praktijk. De deskundigheid, de manier van omgaan met de dieren en hun baasjes. Eigenlijk hebben wij geen klachten. Dus: vooral zo doorgaan. Berti Wolfs, St.Michielsgestel.

 

   


 

Hallo allemaal, ons sjorske gaat weer de goede kant op. Hij speelt weer volop, hij was twee keer geholpen aan zijn knietjes. Hij is door iedereen heel goed verzorgd. Daar ik geen vervoer heb, werd sjorske heel luxe thuis bezorgd en zelfs zijn medicijnen werden gebracht. Wij zijn dik tevreden over alles! dank jullie wel dikke knuffel van sjorske en mij toosje, Toos de Koning Gemonde.

 

Ik vind jullie geweldig, lief, zeer meedenkend, meegaand, eerlijk, ruimhartig en lijken eerder te denken aan de portemonnee van de klant dan aan jullie zelf, maar belangrijker nog, denken jullie aan het dier. Goede en duidelijke informatieve uitleg. Openheid van zaken, geven aan waar je om moet letten; werkt geruststellend. Zeer tevreden.

- De omgang met uw huisdier: lief en begripvol, houden rekening met het karakter en gemoedstoestand van het dier.
- Deskundigheid van de dierenarts: up to date, goed op de hoogte van
ontwikkelingen. Denken 'out of the box'.
- Service: zie boven.
- Bereikbaarheid van de praktijk: voor spoed maakt het niet uit hoe laat het
is. En zijn er ook om geruststelling te bieden; daar is altijd plaats voor.
- Manier van aanpak: efficiënt, effectief en houden rekening met het
karakter en gemoedstoestand van het dier.
- Prijs/kwaliteit verhouding: zie boven; niks op aan te merken.

Ik vind het ontzettend fijn dat ik op jullie terug kan vallen als mijn dier
ziek is en pijn heeft. Dan sta ik er gelukkig niet alleen voor. Zeker ook
omdat mijn dieren alles voor mij zijn.

Bedankt.

Groetjes,
Vera Bogmans, Gemonde.


 

Gisteren met hond Sam bij jullie geweest. Hij had een cocktail nodig en een
spray tegen kennelhoest. Alles is prima verlopen. Ik kom nu al jaren bij
jullie en heb het volste vertrouwen in de manier van handelen door Douwe. Ik
hoop dan ook nog jaren gebruik te mogen maken van zijn diensten.

Groeten
Hans Korsten, Den Dungen.


 

Dag beste mensen van Dierenkliniek st Michielgestel,

 

Hierbij een stukje over onze ervaring na een bezoek aan jullie praktijk met onze kat Nina.

Het viel ons op dat Nina wondjes had bij haar oren. We wisten niet zeker wat het was, maar we dachten eerst aan krasjes van het stoeien met de andere poezen in het huis. De plekjes werden echter iets erger en we besloten de dierenarts te bellen voor een telefonisch consult. De assistente dacht gelijk aan een voedselallergie. Dit was aannemelijk omdat wij de afgelopen tijd wel eens van brokjes hebben gewisseld.
Toch wilden we het zekere voor het onzekere nemen en hebben we een afspraak ingepland.
Na een grondig onderzoek werd het vermoeden van de assistente bevestigd door de dierenarts. Ze heeft Nina iets tegen de jeuk gegeven en een zalfje om de wondjes te helpen genezen.

Het gaat intussen weer prima met Nina haar oortjes. Het viel ons echter wel op dat het consult en de behandeling duur waren. Dit was eerder volgens ons niet zo. Dit vinden wij jammer voor onze portemonnee, ook omdat de lagere prijzen een reden waren om de zorg van onze dieren te laten doen bij Dierenkliniek St. Michielsgestel.

Verder zijn we prima tevreden over jullie praktijk.
Gina van Steen Den Dungen.