image by WebDog

Alleva, voeding voor (allergische,gevoelige) honden

In onze dierenkliniek komen veel dieren (vnl. de hond en de kat) met o.a. huidklachten, die allergisch zijn voor de voeding of een element uit die voeding zoals gluten en kleurstoffen.

Door oa. gebruik te maken van de bioresonantie techniek kunnen wij vaststellen aan de hand van een test op het dier zelf, of alleen een haarmonster, waar uw dier allergisch voor is. De allergieën kunnen zijn: voedingscomponenten, omgevingsfactoren, medicijnen etc. Het blijkt dat dieren erg allergisch kunnen zijn voor de vele componenten in de gebruikelijke commerciële diervoeding.

We zijn op zoek gegaan naar een gezonde diervoeding (met veel vlees) die geschikt is voor honden met allergie- en darmklachten en wat geschikt is voor honden die commerciële diervoeding niet kunnen verdragen

We zijn uitgekomen bij het merk Alleva:

  • 100% natuurlijk
  • Gezondheidsvoeding
  • Dierproefvrij
  • Glutenvrij
  • Als beste getest in december 2014
  • Prijsgunstig

Voeding

Alleva Plus is voor de hond die een allergie heeft zoals bijvoorbeeld; roodheid, jeuk, schilfering, darmproblemen, slecht voeding kunnen verdragen, niet tegen roodvlees kunnen, problemen hebben met een bepaalde vleessoort enzovoorts.

Wij kijken wat uw hond voor een probleem heeft en aan de hand van uw informatie kunnen wij dan ook een advies geven welke hondenbrok van de lijn Alleva Plus het meest geschikt is. Omdat deze voeding erg gespecialiseerd is op de gevoeligheid van de hond, is het mogelijk om in deze lijn meerdere smaken op een gegeven moment te kunnen combineren of zelfs af te wisselen. Zo heeft de hond toch wat meer keus uit verschillende smaken. Maar dit is afhankelijk van wat uw hond mag en kan eten.

Alleva Plus heeft meerdere smaken en samenstellingen en is er ook voor de puppy en junior hond.

 

Smaken van Alleva Plus

  • Alleva Plus Fish & Rice (vis & rijst); is zeer gezond ook geschikt voor honden voor roodvlees intolerantie.
  • Alleva Plus Chicken, salmon & Rice (kip & rijst); het kippenvlees is in feite een bron van hoge lichtverteerbare eiwitten en het heeft een lage inhoud van cholesterol.
  • Alleva Plus Lamb & Rice (lam & rijst); voedsel met hoge verteerbaarheid en het risico tot intolerantie en darmkanaal ziektes te verminderen.
  • Alleva Plus Light; biedt alle essentiële voedingsstoffen dankzij een uitgebalanceerde formule van vetten deels vervangen door koolhydraten met laag caloriegehalte, maar met dezelfde voedingswaarde. Ook voor seniorhond.

Voor meer informatie over deze voeding kunt u contact met ons opnemen.

Prijzen vind u terug bij acties.