Alleva Life All Breeds H/P

Alleva Life All Breeds HP hondenvoeding is een complete voeding voor volwassen zeer actieve honden (jachthonden, verdediging, behendigheid, etc.), en voor drachtige en melkgevende teven.
Alleva Life All Breeds HP voeding wordt vervaardigd van vlees en dierlijke vetten, geselecteerd van de hoogste kwaliteit.
De overvloed aan eiwitten en het evenwicht in de samenstelling bevorderen het perfecte  onderhoud van de spieren van uw hond en verhogen de prestaties en
het uithoudingsvermogen en het verstrekken van alles wat nodig is om de zwangerschap en borstvoeding te houden.
Het hoge spier-werk en het geven van borstvoeding zijn situaties waarin de hond een groot energieverbruik heeft, en om gewichtsverlies te voorkomen en beter gebruik te maken van beschikbare zuurstof, moet het rantsoen goed uitgebalanceerd zijn om alle energie te leveren die nodig is.
Ten slotte moet de rantsoenen voor honden onder grote druk energie en ook alle vitaminen en mineralen bevatten om het beste gebruik van alle metabolische functies te garanderen.
Alleva Life High Energy HP voor zeer actieve honden heeft al deze kwaliteiten.
Instructies voor gebruik:
Alleva Life HP voeding kan gegeven worden zoals het is, droog, of bevochtigd met lauw water of bouillon.
De dagelijkse hoeveelheid kan variëren, afhankelijk van de specifieke behoefte van de individuele hond.
Ingrediënten:
Gedroogde kip (30%), rijst (20%), maïs, dierlijk vet, maïs, gedroogde haring (5%), tarwe, bietenpulp (2%), gedroogde hele eieren (1%), kippeneiwit extract, biergist (1%), natriumchloride, calciumcarbonaat, dicalciumfosfaat , kalkalgen en droge geconcentreerde levertraan (0,12%), fructo-oligosacchariden (FOS) (0,08%), yucca schidigera (0,01%).
Analytische inhoud:
Vocht 8%, Ruwe eiwitten 30%, Olie en ruwe vetten 18%, Ruwe vezels 2,5%, Ruwe as 7,5%, Calcium 1,3%, Fosfor 0,9%, Linolzuur 2%, Omega 6  1,3 %, Omega 3 0,17 %.