image by WebDog

Afval challenge Specific

Afval challenge!

 

Vanaf januari starten we op de praktijk een "Afval Challenge" in samenwerking met specific. Dit doen we omdat we graag samen met u als eigenaar er voor willen zorgen dat onze huisdieren een gezond gewicht behouden.

 

Wat houd het in:

- Tijdens een intake afspraak gaan we samen met u de BCS (Body Condition Score) van uw hond of kat bepalen. Hierna kunnen we een inschatting maken van hoeveel uw huisdier af zou mogen vallen.
- We starten met een aangepast voeding waarin de hoeveelheid carloriën erg zijn verminderd maar waar wel alles in zit wat onze huisdieren nodig hebben. Let op: honden of katten die wegens medische redenen op een ander dieet van Specific staan mogen hier zeker ook aan mee doen, we gaan samen even kijken wat het beste past.
- Gedurende 10-12 weken hebben we iedere 2 weken een weegmoment gepland staan op de praktijk, mocht het een keer niet schikken geen probleem plannen we het wat eerder/later.  Tijdens iedere afspraak ontvang je van ons een presentje in de vorm van wat leuks of wat lekkers.
- Het laatste weegmoment gaan we kijken of het streefgewicht is bereikt. Als dit is gelukt (en daar gaan we natuurlijk allemaal ons best voor doen) krijg je van ons nogmaals een leuk presentje en mogen we jullie inschrijven voor de loting. Met de loting aan het einde mogen we nog een erg leuke prijs weggeven (hierover later meer).

 

Ieder dier is anders en dit maakt het ook een persoonlijk process. Wij dragen heel graag een steentje bij aan een gezond gewicht van uw huisdier omdat dit ook bij onze dieren voor een hoop gezondheidsproblemen kan zorgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld gewrichtsproblemen, hartproblemen etc.

 

Het aanbieden van deze challenge doen wij als service, de enige kosten die hierbij komen kijken zijn de kosten van de voeding. Als u er voor kiest om mee te doen mogen wij u de eerste verpakking meegeven met 50% korting!

 

Mocht je na aanleiding van dit verhaal nieuwsgierig zijn geworden en graag meer informatie willen, neem dan contact op met de praktijk en een van de assitentes helpt u graag verder.