image by WebDog

Aanpassingen i.v.m. Corona-crisis


Aangepaste openingstijden!
Gelieve onderstaand bericht geheel door te lezen:


In verband met de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn ook wij genoodzaakt onze voorzorgsmaatregelen te nemen. Alle afspraken die op dit moment gepland staan, kunnen vooralsnog doorgaan of u wordt hierover telefonisch ingelicht.
Wel vragen wij u, als u of een gezinslid van u klachten ondervindt (koorts, verkoudheid of hoesten), contact op te nemen om de gemaakte afspraak te annuleren dan wel te verplaatsen. Wanneer u naar de praktijk komt met uw dier vragen wij u om alleen te komen en geen gezinsleden mee te nemen, dit om zo min mogelijk mensen tegelijkertijd op de praktijk aanwezig te hebben. Tijdens de afspraak vragen we u te letten op de algemene hygiënemaatregelen. Dus hoesten/niezen in uw elleboog, geen handen schudden en daar waar mogelijk anderhalve meter afstand tussen elkaar te houden. Samen houden we de risico’s zo klein mogelijk!
Momenteel kampen wij ook met zieke werknemers binnen ons team. Daarom kan het zijn dat we niet op dezelfde dag wanneer u belt een afspraak kunnen inplannen. Indien er spoed bij geboden is, proberen wij u op dezelfde dag te helpen en anders helpen wij u om bij een andere praktijk terecht te kunnen. We hopen op uw begrip.
We proberen ten alle tijden u telefonisch te woord te staan, het kan alleen zijn dat u wat langer in de wacht staat als er maar 1 lijn beschikbaar is. Dit geld ook voor de dagen dat de praktijk zelf gesloten is. Wij zijn dus van maandag tot vrijdag van 8.30uur - 12.30uur en van 13.30uur - 18:00uur bereikbaar voor spoed en andere vragen.

Ook voor aankomende week hebben we i.v.m. de corona-crisis aangepaste openingstijden, daarnaast blijven alle voorzorgsmaatregelen zoals eerder benoemd gelden. Ondanks dat de praktijk op sommige momenten gesloten zal zijn, doen wij ons best om u telefonisch toch te woord te blijven staan volgens de "normale" openingstijden.


Op de volgende momenten is de praktijk geopend:

 

Maandag 27 april: KONINGSDAG Gesloten

Dinsdag 28 april: Geopend van 13.30 uur tot 18.00 uur

Woensdag 29 april: Normaal geopend van 8.30 uur tot 18.00 uur

Donderdag 30 april: Normaal geopend van 8.30 uur tot 18.00 uur

Vrijdag 1 mei: Normaal geopend van 8.30 uur tot 18.00 uur

 


Nogmaals, telefonisch zijn wij volgens onze "normale" openingstijden bereikbaar !

Bovenstaande openingstijden zijn onder voorbehoud van de actuele berichtgeving en situatie.